Vest: Radni listovi za najmlađe

Radni listovi za najmlađe

Radni listovi za najmlađe

Predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić, pomoćnica predsednika za društvene delatnosti, Zorica Pavlović i direktorka Predškolske ustanove „Lane“, Dušica Grujičić, priredili su podelu radnih listova za predškolce.

Opština Osečina po prvi put sprovodi akciju besplatnih knjiga za decu koja su obuhvaćena pripremnim predškolskim programom. U radnoj 2021/2022. godini 75 predškolaca je na teritoriji opštine Osečina.
U obraćanju predsednika Nikole Tomića, naglašena je podrška deci i porodici, kroz sistemske mere koje doprinose stvaranju jednakih mogućnosti za učenje i razvoj dece.

„Dragi naši predškolci, najmlađi građani, želim vam da u radosti, dobrom zdravlju i društvu svojih vršnjaka, ispunite stranice ovih knjiga, da steknete znanje, sposobnosti i veštine koje će vam koristiti u budućem životu.
Ulaskom u vašu ustanovu, zapazio sam da imate dobre uslove za boravak, da je svaki deo prostora ispunjen vašim radovima, zajedničkim produktima vas, vaših roditelja i vaspitača.
Želim vam da ostanete radoznali, veseli, uporni, znatiželjni, da istražujete, da se družite, stvarate i uvažavate, a na nama odraslim je da omogućimo uslove u kojima ćete odrastati zdravi, srećni i zadovoljni“, izjavio je predsednik Tomić.

Pomoćnica predsednika, Zorica Pavlović je čestitala deci polazak u pripremni predškolski program i ukazala na činjenicu da bez dobrog osnova kao što je predškolsko vaspitanje i obrazovanje, ne možemo očekivati dobar dalji razvoj dece. Pitanje dobrog predškolskog vaspitanja i obrazovanja je pitanje opstanka društva. Ono što uložimo u rani razvoj je trajno i vredno, to je garancija dobre i uspešne budućnosti pojedinca, porodice i društva. Današnji poklon za decu je znak da opština Osečina prepoznaje značaj ranog razvoja i značaj predškolskog vaspitanja koje u Osečini postoji od 1982. godine.

Direktorka PU „Lane“ i vaspitači su se zahvalile rukovodstvu opštine i izrazile zdovoljstvo što opština pruža podršku za sve zahteve i predloge za unapređenje Predškolske ustanove.
U narednim danima biće podeljeni radni listovi za sve predškolce sa teritorije opštine Osečina.


Pratite nas na našoj Facebook I Instagram stranici!


(podgorac.info)






Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar