Vest: „Dan za Trudnice"

„Dan za Trudnice"

„Dan za Trudnice

Dolazak bebe na svet je jedan od najuzbudljivijih trenutaka u životu svake trudnice. U želji da vas pripremimo za ovu važnu životnu promenu, sa velikim oduševljenjem vas pozivamo na „Dan za Trudnice". 

Ovaj poseban događaj, organizovan od strane humanitarnog udruženja „Trojka", uz podršku gradske uprave grada Valjeva i Doma zdravlja Valjevo, donosi vam priliku da se informišete, delite iskustva i pripremite za narednu fazu vašeg majčinstva. Uz stručnjake iz oblasti ginekologije, pedijatrije i dojenja, očekuje vas edukativan program, podrška i dragoceni saveti koji će vam pomoći da se osećate sigurno i spremno za dolazak vaše bebe. Pridružite nam se u ovoj inspirativnoj avanturi majčinstva!

Događaj će biti održan 17. novembra od 16h u sali Doma zdravlja Valjevo. Ulaz je besplatan.

Predavači:

Ginekolog dr Milan Mirković, načelnik Doma zdravlja Valjevo, će vas voditi kroz sve faze pripreme i samog porođaja. Spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice, umanjimo strah i tremu, i naučimo vas kako da aktivno učestvujete u rađanju vaše bebe.

Jelena Perić, specijalista za dojenje i pedijatrijska sestra, će vas uputiti u svet uspostavljanja laktacije, tehnika i položaja dojenja, nege mame i bebe i mnogo više. Takođe, pružićemo podršku i tatama, učeći ih kako da budu najbolja podrška mami i bebi.

Imaćete priliku da od renomiranih stručnjaka iz oblasti ginekologije i pedijatrije čujete korisne savete, validne i proverene informacije.

Dobićete odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice, uz podršku osećaćaete se sigurno i spremno za porođaj i roditeljstvo.

Upoznaćete druge trudnice iz vaše zajednice, razmenjivati iskustva i stvarati podržavajuću mrežu budućih mama.

Kako da se prijavim?

Ako ste trudni i živite u Valjevu ili okolini prijavu možete poslati na:

e-mail adresu hutrojka@gmail.com

Potrebno je da navedete:

Ime, prezime, 

Nedelju trudnoće, 

Opštinu stanovanja i 

Kontakt telefon

Vaša je samo obaveza da se prijavite, očekuje vas zanimljiv program, mnoštvo poklona i podršku koja će vam pomoći da se osećate spremno za dolazak vaše bebe na svet.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar