Vest: 4. Kotlić RAĐEVINE

4. Kotlić RAĐEVINE

4. Kotlić RAĐEVINE

U organizaciji Udruženja "Kotlić" Osečina i uz podršku O.U. Osečina, TO "Podgorina" Osečina 17.07.2021. godine održaće se manifestacija Kotlić Rađevine u Komiriću. 

Pored takmičenja u kuvanju gulaša biće organizovano i takmičenje u kuvanju pasulja, pripremi jela ispod sača, brzom ispijanju piva, obaranju ruku, skok u dalj, bacenje kamena, gađanje iz vazdušne puške i turnir u malom fudbalu.

Za prva tri mesta biće obezbeđeni pehari i medalje. 


Takođe će biti i lutrija, a glavna nagrada je LED televizor. 

Prijave ekipa se vrše na broj telefona 063/66-36-86 ili na dan manifestacije od 09:00 - 10:00h. Takmičenje u pripremi jela počine u 10:30h, sve vatre se pale u isto vreme. Organizator manifestacije obezbeđuje mesto, drva, ložište, pijaću vodu, suncobran, sto, tri stolice, vreću za otpatke, burad za odlaganje žara i pepela, posude za predaju uzoraka. Dozvoljena je upotreba plina uz obavezno korišćenje sigurnosnih ventila na boci. 

Učesnici moraju da obezbede kotlić, meso, začine.. Svaki takmičar je dužan da pre početka takmičenja da su meso i sve namirnice koje koristi za pripremu jela na ovom takmičenju ispravni i dozvoljeni za ljudsku upotrebu. 

KOTIZACIJA:

Fudbal: 2.000,oo dinara (po ekipi)

Kuvanje: 500,oo dinara ( po jednoj kategoriji)

Ispijanje piva: 200,oo dinara

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici!




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar