Registar: URAM system

URAM system

URAM system

Oslanjajući se na savremenu i kvalitetnu opremu, dugogodišnje iskustvo i originalne metode projektovanja i izvođenja radova u mogućnosti smo da ponudimo realizaciju kompleksnih projekata automatizacije procesa u različitim granama industrije.

Osnovana 1990. godine u Novom Sadu, firma URAM system, vođena idejom da naši klijenti zaslužuju isključivo vrhunsku uslugu, prošla je kroz razvojne faze - od male porodične firme, do lidera u oblasti industrijske automatizacije i značajnog partnera velikih kompanija.

Primarne delatnosti firme su usluge, trgovina i proizvodnja u oblasti elektrotehnike.

Koristeći savremenu i kvalitetnu opremu, oslanjajući se na višegodišnje iskustvo i originalne metode planiranja, projektovanja i izvođenja radova, firma URAM system je postala prepoznatljiva kao pouzdan i odgovoran izvođač radova, uspešno je raširila mrežu partnera i uvećala broj zadovoljnih klijenata.

Čvrsto uvereni u kvalitet svojih usluga i ponosni na tim od 15 visoko kvalifikovanih inženjera, koji konstantnim usavršavanjem prate moderne svetske trendove u razvoju tehnike i 18 iskusnih elektro-tehničara, u mogućnosti smo da ponudimo realizaciju kompleksnih projekata automatizacije procesa u svim granama industrije.

 

Usluge

Uram system Vam nude usluge: 

  • Inženjeringa
  • Softverskih radova
  • Izrada elektro ormana
  • Elektromontaže
  • Consulting & Outsourcing

Dodatne informacije

Puno ime: Privredno društvo Uram system doo za proizvodnju, trgovinu i usluge u oblasti elektrotehnike Gložan
Adresa: Maršala Tita 54, Gložan, 21412
PIB: 105231467
Matični broj: 20337036
Telefon: (021) 22-88-569
Telefon: (021) 22-88-584
Email: office@uram.co.rs
Vebsajt: https://www.uram.co.rs/
Instagram: https://www.instagram.com/uram.system/

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar