Registar: RVM

RVM

RVM

Uz puno energije i ulaganje u znanje već više od 20 godina stičemo iskustva u osmišljavanju i izradi najzahtevnijih projekata kad su u pitanju kartonske kutije, ambalaža i predmeti od kartona za pakovanje i opštu upotrebu.

Kompanija RVM danas je u svemu najuspešniji ishod velikih napora uloženih u ideju i razvoj skromne porodične firme koja je započela sa radom pre gotovo 30 godina. Najveći deo tog vremena posvetili smo razvoju i usavršavanju u samo jednoj oblasti, a to je proizvodnja kartonske ambalaže.

Svoje pogone i proizvodne linije opremili smo i opredelili za serijsku proizvodnju velikih kapaciteta i brzine rada, čime smo svoju ponudu učinili vrlo konkurentnom, kako u smislu brzine isporuke i cene, ali posebno u smislu kvaliteta proizvoda koje isporučujemo.

Svi ti veliki kapaciteti nisu ugrozili ni naš odnos ka naručiocima manjih količina i artikala specifične namene, kojima i dalje posvećujemo posebnu pažnju sa velikim razumevanjem i posebnom fleksibilnošću prema njihovim potrebama. Uostalom, taj odnos prema svim naručiocima i veliko poštovanje za svakog od njih i njihove zahteve, učinio nas je velikim i pouzdanim partnerom u ovoj industriji.

Posebno poštovanje negujemo i iskazujemo prema sopstvenim radnicima i stručnjacima na kojima i počiva naša proizvodnja. Naš uspeh neizostavno merimo i njihovim zadovoljstvom.Usluge

Gotovo da nema proizvoda od kartona koji ne bismo bili u stanju da proizvedemo u svojim pogonskim linijama i to po vrlo konkurentim cenama i u najkraćem roku. To nam je omogućila instalirana savremena tehnologija. Stručnjaci i operateri su, međutim, jednako važan razlog našeg velikog samopouzdanja. Kreativni, efikasni i posvećeni svojim zadacima i zadovoljstvu klijenata, naši timovi čine najvažniji deo velikih proizvodnih uspeha.


Naš proizvodni program VAM nudi:

   - Ameriken kutije
   - Gajbice
   - Kutije sa lepljenjem u više tačaka
   - Pregradni kartoni
   - Štancane kutije
   - Vodootporne kutije

Dodatne informacije

Puno ime: Preduzeće za proizvodnju promet i usluge RVM doo Kraljevo
Adresa: Cara Lazara 38, Kraljevo, Srbija
PIB: 101957773
Matični broj: 07873646
Telefon: +381 36/329-100
Telefon: +381 36/329-200

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar