Registar: Union drvo

Union drvo

Union drvo

Kompanija Union Drvo D.O.O. Beograd je specijalizovana za opremanje ugostiteljskih objekata. Osnovana je 1996. godine u Vladetinoj ulici, gde je posao otpočelo troje ljudi sigurnih u viziju osnivanja kompanije koja će obuhvatiti celokupan asortiman opreme za HO.RE.CA objekte.

Od malog izložbenog salona u Vladetinoj ulici, Union Drvo je proširilo svoje poslovanje i otvoren je izložbeni salon na Dunavskom keju. Zatim, 2007. godine Union Drvo je kupilo kompaniju Tehnooprema Inženjering D.O.O. koja je bila gigant u oblasti opremanja ugostiteljskih objekata na teritoriji Jugoslavije.

Union Drvo je 2012. godine otvorilo prvi HO.RE.CA centar na Balkanu, koji je objedinio i kompaniju Tehnooprema Inženjering. Union Drvo HO.RE.CA centar se nalazi na Pančevačkom putu broj 64, gde je izložena kompletna ponuda opreme za ugostiteljstvo - nameštaj, kuhinjska oprema i sitan inventar.

U okviru HO.RE.CA centra Union Drvo ima i sopstvenu Demo kuhinju gde u saradnji sa vrhunskim kuvarima i poslastičarima održava prezentacije proizvoda.

Najnovije proširenje kompanije Union Drvo je otvaranje fabrike proizvodnje nameštaja u Svilajncu na površini od 3000 m2. Fabrika proizvodnje nameštaja omogućava prilagođavanje proizvoda posebnim zahtevima arhitekata i dizajnera i finalnu “custom made” izradu elemenata od masivnog drveta i dizajnerskih komada tapaciranog nameštaja.


Usluge

U našem proizvodnom programu možete pronaći:

  • Nameštaj
  • Kuhinjska oprema
  • Sitan inventar
  • Tende i suncobrani
  • Sladoledi

- NAMEŠTAJ : Restoranske stolice; Sofe i fotelje; Stolovi; Baštenski nameštaj; Hotelski program

- KUHINJSKA OPREMA: Termika; Rashlad; Oprema za pranje posuđa; Oprema za sladoled; Izložbene vitrine; Uređaji za kuhinju i bar; Neutralna oprema.

- SITAN INVEBTAR: Porcelan; Escajg; Staklo; Lava posuđe; Kuhinjski inventar; Barska oprema; Ketering i švedski sto; Stoni servisni inventar.

- TENDE I SUNCOBRANI: Suncobrani; IC grejalice.

- SLADOLEDI: Oprema za zanatski sladoled GELITA SK; Rashladna oprema ISA.

Dodatne informacije

Puno ime: Union drvo doo Beograd - Palilula
Adresa: Pančevački put 64, 11210 Beograd
PIB: 101729030
Matični broj: 17149890
Telefon: +381 11/27-111-28

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar