Registar: Tesla sistemi

Tesla sistemi

Tesla sistemi

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad elektro sistema i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka. Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača. Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad, sa posedovanjem kompletne infrastrukture i iskustva da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac. Logo ’’Tesla sistemi’’, kao sinonim za kvalitet i pouzdanost, u Srbiji koristi trenutno preko 30 instalaterskih firmi.

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 15 godina. Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija. Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

Usluge

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu i puštanje u rad elektro sistema, a potom i održavanje tih sistema u garantnom, po dogovoru i van garantnog roka.
Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture za obavljanje najzahtevnijih poslova, korisniku pružamo maksimum za njegov uloženi novac.
Logo ’’Tesla sistemi’’, kao sinonim za kvalitet i pouzdanost, u Srbiji koristi trenutno preko 30 instalaterskih firmi. Dobro organizovani i obučeni podizvođači širom Srbije su spremni da pruže naše usluge svakom investitoru u najkraćem mogućem vremenskom roku.
Sajt Tesla sistemi je vodeći i najobuhvatniji sajt iz oblasti elektrotehnike na području Srbije. Da bi postojalo mesto za razmenu mišljenja i ideja, uskoro pokrećemo i forum elektrotehnike

Dodatne informacije

Puno ime: Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge Tesla sistemi doo Beograd - Novi Beograd
Adresa: Dr Ivana Ribara 181a
PIB: 104593699
Matični broj: 20194596
Telefon: 011/ 711- 45 -35
Telefon: 011/ 714 - 83 - 11
Email: t.tesic@tesla.rs
Vebsajt: https://tesla.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/teslasistemidoo/

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar