Registar: Teamenergo d.o.o.

Teamenergo d.o.o.

Teamenergo d.o.o.

Ekspertiza kompanije su inženjering, projektantske, kao i savetodavne (consulting) usluge, na polju energetike, industrije, infrastrukture, javnih objekata, kao i zaštite prirodne sredine uz poštovanje najviših standarda kvaliteta. Uspevamo da uravnotežimo očekivanja naručioca, postignemo uspeh u radu preduzeća i ohrabrimo zaposlene motivišućom radnom etikom i uslovima..

Intelektualni kapital, čine licencirani inženjeri, projektni menadžeri i sertifikovani tehničari. Tim ostvarenih profesionalaca vodi računa o kvalitetu implementacije tehničkih rešenja što doprinosi pozitivnoj i kreativnoj radnoj atmosferi koja iznova donosi uzbuđenje pri novim projektima.
Interdisciplinarni inženjering i praktična primena znanja iz svih tehnoloških grana-elektrotehnike, telekomunikacija, mašinstva, energetike, IT infrastrukturnog inženjeringa.

Realizacija infrastrukturnih projekata od strateškog značaja na širem tržištu Evrope i Zapadnog Balkana, kao i kvalitetna i održiva tehnološka rešenja, učvrstili su reputaciju kompanije Teamenergo u pouzdanog partnera za kritičnu telekomunikacionu, IT, ITS i elektroenergetsku infrastrukturu.

Partnerstvo sa vodećim globalnim proizvođačima opremenašim klijentima garantuje najviši stepen kvaliteta u implementaciji inovativnih tehnologija, posebno kreiranih prema potrebama različitih industrija (telekom operateri, energetika, saobraćaj, proizvodnja, trgovinski lanci i komercijalni sektor).

Multidisciplinarnost i timski rad omogućavaju nam da našim naručiocima osiguramo kompletan set usluga od predinvesticijskih aktivnosti i planiranja, do aktivnosti u fazi gradnje i konačne predaje objekta.

Usluge

ENERGETIKA

Teamenergo u segmentu elektroenergetskih sistema pruža usluge projektovanja i izgradnje nadzemnih i podzemnih elektroenergetskih mreža, razvodnih postrojenja, trafo-stanica kao i rekonstrukcije i adaptacije postojećih sistema.

Kao kvalifikovani izvođač radova u mnogim elektrodistribucijama u regionu, Teamenergo se kvalitetom i efikasnošću izvedenih radova pozicionirao kao pouzdan sistem integrator i isporučilac materijala i opreme neophodnih za implementaciju tehničkog rešenja.

Pored projektovanja i izgradnje elektroenergetske infrastrukture, Teamenergo svojim klijentima obezbeđuje i sisteme za jedinstveni daljinski nadzor i kontrolu elektroenergetskih mreža u realnom vremenu SCADA.

Usluge:

Projektovanje i izgradnja elektroenergetske infrastrukture
Dalekovodi i trafo - stanice do naponskog nivoa 35kV
Elektroenergetski privodi i stubne trafo – stanice
Izgradnja ADSS mreža
Rekonstrukcija i adaptacija elektroenergetskih sistema
Sistemi za upravljanje i nadzor elektroenergetskih mreža (SCADA)
Izgradnja javne rasvete
Isporuka i instalacija opreme i materijala neophodne za realizaciju tehničkog rešenja

TELEKOMUNIKACIJE

Teamenergo d.o.o. je u mogućnosti da ponudi usluge inženjeringa za kompleksne projekte, koji zahtevaju integraciju znanja i iskustava iz različitih oblasti. Kadrovski i tehnološki smo opremljeni za upravljanje svim fazama projekta, od planiranja, razvoja i projektovanja, do njegove realizacije, praćenja i analize.

Od osnivanja, kompanija Teamenergo d.o.o. bavi se izgradnjom pristupnih mreža za fiksnu telefoniju kao i izgradnjom optičkih spojnih puteva i isturenih stepena. Spadamo u grupu najbitnijih partnera kompanije Telekom Srbija za ovu oblast.

Dosadašnje iskustvo kompanije Teamenergo d.o.o. u oblasti izgradnje optičkih telefonskih mreža obezbedilo nam je reputaciju kompanije koja pripada izuzetno uskom krugu firmi koje se uspešno bave izgradnjom i montažom optičke infrastrukture.

S obzirom na to da zahtevi korisnika u fiksnoj telefoniji rastu, operateri se suočavaju sa teškim odlukama i zahtevnim rešenjima obezbeđivanja sve šireg dijapazona usluga.
Teamenergo d.o.o. izvodi građevinske i montažne radove za potrebe polaganja telekomunikacionih kablova u pristupnim mrežama ( bakarni i optički kablovi).

Opremljeni smo mehanizacijom potrebnom za postavljanje betonskih uporišta za potrebe izgradnje vazdušne razvodne mreže. Bavimo se montažnim radovima na uvlačenju i polaganju kablova, na postavljanju izvodno-razvodnih ormana za podzemnu razvodnu mrežu, izradom nastavaka na svim tipovima bakarnih kablova, izradom protokola merenja na bakarnim i optičkim kablovima i izradom tehničke dokumentacije izvedenog stanja.

Naše preduzeće je bilo angažovano na izgradnji nekoliko hiljada kilometara pristupnih mreža u svim krajevima Srbije. Uopšte, u ma kom delu Srbije da živite, možete biti sigurni da su naše kolege i u Vašem regionu doprinele izgradnji i rekonstrukciji pristupne telekomunikacione mreže.Dodatne informacije

Puno ime: Teamenergo d.o.o. Beograd-Zemun
Adresa: Mije Aleksića 43a 11283 Zemun,Beograd
PIB: 108365670
Matični broj: 20984732
Telefon: +381 11/377-4767
Telefon: +381 11/406-5249

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar