Registar: Specijalna bolnica Dr Žutić

Specijalna bolnica Dr Žutić

Specijalna bolnica Dr Žutić

Osnivač Dr Branimir Žutić specijalista otorinolarngologije rođen je u Beogradu 1949. godine. Po završetku fakulteta zapošljava se na ORL odeljenu bolnice "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" gde je specijalizirao ORL. Bio je poznat po tome što je svakodnevno obavljao veliki broj operacija i što su ispred njegove ordinacije uvek bili ogromni redovi.

Od 1994. godine počinje u svoje slobodno vreme da radi kao konsultant u privatnim poliklinikama i ordinacijama u Beogradu. Aprila 2001, posle 28 godina rada u "Dr Dragiša Mišović - Dedinje", on napušta bolnicu da bi otvorio svoju ORL ordinaciju. Nastavlja da operiše, samo sada po privatnim bolnicama.

U jesen 2004. otvara svoju privatnu ORL bolnicu u kojoj stvara uslove za rad i za boravak pacijenata kakve je oduvek želeo da ima. Posle 5 godina od otvaranja ORL bolnice ista postaje jedna od eminentnih ORL institucija u zemlji. Uporedo sa porastom broja pacijenata dolazi i do potrebe za dodatnim specijalnostima kao što su pedijatrija i internističke službe.

U Januaru 2009. godine otvaraju se dve nove ordinacije "Pedijatrija Dr Žutic" i "Interno Dr Žutic" koje omogućavaju da se pacijentu pruži potpuna usluga. Lekari koji su stalno zaposleni u ove dve nove institucije kao i medicinske sestre su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili visok kriterijum kvaliteta usluge koji je oduvek bio osnovni cilj naše medicinske ustanove.

Pored stalno zaposlenih lekara sklopljeni su i ugovori sa različitim renomiranim specijalistima iz oblasti ORL, pedijatrije i interne medicine kako bi se pacijentima pružila mogućnost što kompletnijeg lečenja. Specijalna bolnica Dr Žutić zajedno sa pedijatrijskom i inetrnističkom ordinacijom Dr Žutić svoju snagu temelji na 20-ogodišnjem prepoznatljivom i stručnom iskustvu u pružanju medicinskih usluga.

Specijalna bolnica i ordinacije Dr Žutić u centar interesa stavljaju pacijenta i njegove potrebe konstantno podižući kvalitet zdravstvenih usluga prateći svetske medicinske trendove.

Tokom poslednjih deset godina našeg poslovanje, kroz našu zdravstvenu ustanovu prošlo je više od 100.000,00 pacijenata koji predstavljaju našu najveću reklamu.

Prema svakodnevnom iskustvu, raste potreba naših pacijenata za širokom paletom dijagnostičkih, terapijskih i hiruških postupaka, koje kod nas mogu obaviti u jednom danu i na jednom mestu. Upravo iz ovog razloga a s obzirom na činjenicu da većina naših korisnika dalje lečenje žele nastaviti u našoj ustanovi i kod naši lekara došli smo do potrebe za daljim proširenjem naše delatnosti.

U oktobru 2020. godine, samo na kilometar dalje od naše prvobitne lokacije, u Bulevaru Zorana Đinđića, prekoputa Novog Merkatora u Bloku 32, smo se spojili u jedan Dr Žutić gde pacijentima pružamo širi spektar zdravstvenih usluga nego do sada. Ostajemo dosledni MISIJI koju je još na samom početku postavio naš osnivač Dr Žutić Branimir:

Pružiti pacijentu zdravstvenu uslugu kvalitetno, efikasno, sa puno ljubavi i pažnje, po razumnim cenama, u besprekorno čistom ambijentu, uvek stavljajući ga na prvo mesto prvenstveno kao čoveka a ne bolesnika, svesni da samo zdrav čovek može biti srećan.

Usluge

Usluge koje već više od 10 pružamo svojim pacijentima obuhvata oblasti:

 • Uho, grlo, nos
 • Pedijatrija
 • Ginekologija
 • Interna medicina
 • Kardiologija
 • Endokrinologija
 • Gastroenterologija
 • Pulmologija
 • Reumatologija
 • Hematologija
 • Argologija
 • Laboratorija

Dodatne informacije

Puno ime: Branka Nestorović PR Poliklinika DR Žutić Novi Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 125g Novi Beograd
PIB: 105909915
Matični broj: 61831231
Telefon: +381/ 11 301 83 33

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar