Registar: Passer

Passer

Passer

Kompanija PASSER d.o.o. osnovana je 1993. godine u Zemunu. Od samog osnivanja delatnost firme je bazirana prvenstveno na razvoju, proizvodnji i pružanju usluga u oblasti telekomunikacija i elektronike.

Tokom više od dvadeset godina uspešnog rada i poslovanja naše kompanije, ostvarili smo dugogodišnju i uspešnu saradnju sa institutima i kompanijama kao što su: Telekom Srbija, TeleGroup, Tagor, Iritel.

Usluge

Značajnije delatnosti naše kompanije su proizvodnja uređaja za prenaponsku i prekostrujnu zaštitu u oblasti fiksne telefonije kao i proizvodnja central office ADSL i VDSL splitera.

:: PASSER d.o.o. je nedavno razvio HyperiON sistem u okviru oblasti automatizacije objekata. Nastao u cilju proširenja proizvodne delatnosti i usluga naše kompanije, HyperiON je razvijen kao moderan i napredan sistem u odnosu na postojeće sisteme na našem tržištu. Dugogodišnje iskustvo i rad u oblasti telekomunikacija, računarstva i elektronike doprinelo je visokom kvalitetu i pouzdanosti našeg sistema.

:: Osim pomenutih delatnosti PASSER d.o.o. se bavi i razvojem softvera, web stranica i aplikacija, projektovanjem, proizvodnjom i održavanjem računarske opreme, napajanja, ispitnih uređaja, vrši merenje otpornosti uzemljenja (beskontaktno), vrši usluge industrijskog dizajna i montažerske usluge.

Dodatne informacije

Puno ime: Passer preduzeće za proizvodnju dizajn trgovinu i usluge doo, beograd (Zemun)
Adresa: 11080 Beograd - Zemun, Prvomajska 77
PIB: 100128772
Matični broj: 06885233
Telefon: +381 11/31-60-712
Telefon: +381 11/30-76-548
Email: info@passer.co.rs
Vebsajt: https://www.passer.co.rs/

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar