Registar: NEGAL company

NEGAL company

NEGAL company

Negal Company d.o.o. se bavi proizvodnjom montažnih objekata. Pored tipskih montažnih kuća za stanovanje i vikendica proizvodimo i druge objekte različite namene po idejnim rešenjima Kupca: kioske, prodavnice, garaže, hale, magacine, škole, vrtiće, sportske objekte.....
Uverite se u kvalitet i brzu gradnju, toplotnu izolaciju i zdrav život u montažnim kućama firme Negal Company d.o.o.

Usluge

U izgradnju ekoloških montažnih kuća ulažemo svo svoje znanje, višegodišnje iskustvo, savremenu tehnologiju i predanost našeg tima sa ciljem da naši kupci budu zadovoljni.

Profesionalni radnici

Profesionalni i odgovorni radnici koji na poslovima izgradnje montažnih kuća rade dugi niz godina garantuju vrhunski kvalitet izvedenih radova.

Pažljivo izabrani materijali

Svi materijali koji se koriste u izgradnji su isključivo u prvoj klasi kvaliteta i poseduju odgovarajuće ateste koji garantuju potrebne karakteristike koje taj material mora da ima.

Brza izgradnja

Savremeni kvalitetni materijali i profesionalna radna snaga daju novu dimenziju u rokovima izgradnje. Montažne kuće NEGAL se u sivoj fazi završavaju za 15 dana, a po principu ključ u ruke za 30 dana.

Termo i zvučna izolacija

Jedna od glavnih karakteristika montažne kuće NEGAL je termoizolacija zbog koje ćete se osećati komforno i leti i zimi, ekološki odgovorno prema energentima i štedljivi prema Vašem budžetu.

Otpornost na požar i zemljotres

Ispitana protivpožarnost na 60 min. standardnog preseka zida. Osnovu konstrukcije montažnih kuća NEGAL čini drvo koje je dosta elastičnije od tvrdo-zidanih objekata i prilikom zemljotresa apsoruje oscilacije i osigurava stabilnost.

 

Dodatne informacije

Puno ime: NEGAL company
Adresa: Braće Simić 38 Ivanjica
PIB: 106928974
Matični broj: 20707879
Telefon: +381 32/651-388
Telefon: +381 11/804-22-66

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar