Registar: MIGO

MIGO

MIGO

Kompanija MIGO, sa sedištem u Vršcu, osnovana je 1990. godine. Spoj retro, klasičnog i modernog stila, dobre cene i brzina isporuke su osnovni principi kojima se firma vodila svih ovih godina. Od svog osnivanja MIGO nastupa kao ekskluzivni zastupnik italijanske renomirane kompanije EFFEA za teritoriju Srbije i Crne Gore, nudeći proizvode od plastike za bašte i domaćinstvo.

Vremenom je kompanija širila svoj asortiman, tako da danas u ponudi MIGA možete pronaći kompletan asortiman nameštaja za ugostiteljstvo. Trajna saradnja sa svetski poznatim brendovima kao što su Coca-Cola, Grand kafa, Knjaz Miloš, Carlsberg, kao i niz hotela, restorana, kafića, ugostiteljskih, sportsko-rekreativnih, kao i turističko-rehabilitacionih centara koje smo opremili, samo su neke od referenci kojima se kompanija MIGO može pohvaliti. 

INDUSTRIJSKI DIZAJN

Srž industrijskog dizajna je u ponosnom predstavljanju materijala i procesa proizvodnje, koje dizajneri obično pokušavaju da prikriju. Dodaje se sirov, nedovršen izgled čak i najpažljivije opremljenim prostorima. Industrijski enterijer je trend koji se ubrzano širi, prisutan u stanovima, ugostiteljskim objektima, modernim domovima i komercijalnim prostorima širom sveta, stavljajući akcenat na neutralne tonove, utilitarističke proizvode, cevi, drvo i metal.

Rezultat je ,,izgled skladišta” koji kombinuje istinski industrijski osećaj sa raznim drugim stilovima - od zemljanog do izglancovanog. Tako se svakodnevnim objektima daje šarm starog Londona i Berlina, a najmoderniji dizajn čini da budu potpuno autentični. MIGO je za vas pripremio širok izbor nameštaja u industrijskom dizajnu, koji će svaki prostor učiniti modernim i originalnim. 

Usluge

Pored stolica i stolova idealnih za ugostiteljske objekte, u ponudi imamo i police, radne stolove, kožne stolice, fotelje, klubske stolove, trpezarijske stolove i klupe, ormariće i detalje koji se mogu uklopiti sa svakim prostorom, kao i izbor lampi i lustera koji enterijeru dodaju posebnu vintidž notu. Bilo da se radi o kafiću, restoranu, stanu, butiku ili kancelariji, MIGO će krenuti sa vama u industrijsku revoluciju.

U našem bogatom asortimanu možete pronaći:

STOLOVE:
   - postolja
   - ploče/dizajn ploča
   - compact ploče
   - stolovi

STOLICE:
   - pvc clirit
   - poliratan
   - enterijer
   - industrial

GARNITURE I LAŽELJKE:
   - garniture
   - barske garniture

INDUSTRIAL:
   - stolice
   - stolovi
   - komode
   - kancelarijski materijal

LEŽALJKE

PRATEĆA OPREMA:
   - lampe - žandinjere
   - za kuću i vrt
   - grejalice

RASVETA

ENTERIJER:
   -industrial
   - tonet program
   - stolovi
   - komadni nameštaj

Dodatne informacije

Puno ime: Društvo sa ograničenom odgovornoću za proizvodnju i trgovinu MIGO Vršac
Adresa: Sterijina 8, 26300 Vršac
PIB: 100593662
Matični broj: 08219214
Telefon: 013/838-081
Telefon: 060/351-28-58

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar