Registar: Mašinac 032

Mašinac 032

Mašinac 032

Preduzeće Mašinac 032 , posluje na domaćem i inostranom tržištu više od 25 godina. U svom razvoju prolazi kroz više faza organizovanja i vlasničkog kapitala.

Dragan Milosavljević, dipl.mašinski inženjer, davnih ’80 tih godina, radi u ’’Rudnici magnezita – Šumadija’’, kao vodeći inženjer na održavanju u proizvodnji magnezita. Visok stepen profesionalnosti, odgovornosti kao i ljubav prema rudarskoj delatnosti, podstiče Dragana Milosavljevića da svojim znanjem i ambicijom uđe u sopstveni biznis, upravo proizvodnju rezervnih delova za rudarsku opremu.

Najvažnije je bilo definisati misiju, viziju i vrednosti.

Misija je skup raznih aktivnosti – od odnosa prema samom radu, kupcima, odnosno klijentima, konkurenciji, dobavljačima, tržišu a sve u svrhu postizanja cilja.

Vizija je projektovana slika budućnosti kompanije. Vizija je mesto gde su ciljevi kompanije ispunjeni.

Drugim rečima – vizija predstavlja „tamo gde želimo da stignemo“, dok je misija „način na koji ćemo tamo stići“.

Vrednosti kojima se vodilo u poslovanju odnositi na interne vrednosti, kao što su kolegijalnost, profesionalizam, posvećenost i tome slično, ali i odnosi sa javnošću, odnosno svih onih koji su izvan firme.

Usluge

Mašinac 032 posluje na 500m 2, u proizvodnom pogonu ima preko 30 mašina, CNC upravljanjem, brusilica, mašina za proizvodnju u brušenje zupčanika.

Pored rezervnih delova rudarske opreme, preduzeće proizvodi i pneumatski bušaći čekić koji je osnovna alatka u rudarstvu a koji je registrovan i zaštićen u Nišu,Mašinskom fakultetu, za zaštitu intelektualne svojine pod nazivom BBD-M032, zatim jamski utovarivač Kavo 310.

U preduzeću je kroz organizaciju rada zaposleno 20 radnika, više od polovine je visoko obrazovni kadar, mašinski inženjeri, vrsni iskusni majtori metaloprerađivačke struke, kao i ekonomsko-finansijska služba.

Reference su veliki kolač u marketingu preduzeća, brojne su kompanije iz oblasti rudarstva, proizvodnje uglja, prehrambenoj industiriji, naučno istraživačkim instistucijama, koje zadovoljavaju svoje potrebe za rezernim delovima koji se proizvode upravo u preduzeću Mašinac 032.

Kroz skoro tri decenije poslovanja se pokazalo da bez obzira na vlasnilku strukturu kupaca, kvalitet proizvoda Mašinca 032 ostaje njihov izbor.

U svom poslovanju preduzeće Mašinac 032 se vodi idejom da su kvalitet, profesionalnost, korektan poslovni odnos najbolji pokazatelji koji opstaju na bilo komtržištu i koji podržavaju i neguju misiju, viziju i vrednosti ovog preduzeća.

Dodatne informacije

Puno ime: DOO za proizvodnju inženjering i marketing Mašinac 032 Čačak
Adresa: Bulevar Oslobođenja 92
PIB: 108694273
Matični broj: 21049441
Telefon: +381 32/373-830
Telefon: +381 63/642-391
Email: masinac032@mts.rs
Vebsajt: http://masinac032.com/
Instagram: https://www.instagram.com/masinac_032/

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar