Registar: Knjiga komerc

Knjiga komerc

Knjiga komerc

Izdavačka kuća Knjiga komerc nakon 25 godina ima iza sebe veliki broj naslova koji pripadaju različitim žanrovima i različitim interesovanjima.
Veliki broj lektirnih izdanja domaće i svetske klasične književnosti uvodi đake u dela velikih pisaca, a kvalitetna enciklopedijska izdanja otvaraju im jedan raznovrstan i čaroban svet saznanja.
Najmlađima je posvećeno nekoliko biblioteka koje sadrže izdanja koja se trude da na lak i zabavan način omoguće deci da usvoje što više novih saznanja.
Izdanja kuće Knjiga komerc nude i veliki broj naslova savremenih domaćih autora koji su nezaobilazno štivo u poslednjih nekoliko decenija kao i dela koja se bave srpskom srednjevekovnom istorijom i najznačajnijim ličnostima toga doba.

Usluge

 • Poštovani čitaoci u našoj ponudi možete pronaći:

  Romane;  Lektire;  Beletristika - domaci autori; Beletristika - strani autori: Bajke na srpskom i engleskom jeziku; Geniji umetnosti; Enciklopedija - Velike civilizacije; Basne na srpskom i engleskom jeziku; Enciklopedija - Ilustrovana istorija sveta; 


Knjige za decu; Dečija ilustrovana enciklopedija; Enciklopedija biologije; Knjige za decu - Koliko su...; Knjige za decu - Saznaj ko su...; Knjige slagalice; Knjige za decu - Prva saznanja; Knjige za decu - Knjige magije; Knjige za decu - Umetnost u svetu; Knjige za decu - Experimenti; Knjige za decu - Saznaj kako rade...;


Kuvari


Knjige - Momo Kapor


100 OTKRIĆA


Istorija srpske umetnosti


IstorijaMoja enciklopedija

  Dodatne informacije

  Puno ime: Izdavačka kuća Knjiga komerc doo Beograd (Vračar)
  Adresa: Vojvode Petka 5 11000 Beograd
  PIB: 101832091
  Matični broj: 07758669
  Telefon: +381 69/565-44-24
  Telefon: +381 69/565-44-24

  Oglasi firmu već danas!

  Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

  Ostavite komentar