Registar: FILIP TRAVEL

FILIP TRAVEL

FILIP TRAVEL

Turistička agencija FILIP TRAVEL osnovana je 1993. godine u Beogradu - danas je jedan od vodećih turoperatora u Srbiji. 
Bavimo se organizacijom aranžmana u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata, kao i minibus prevozom putnika.

Odličnu poziciju na tržištu obezbedili smo opredelivši se za kvalitet, sigurnost i otvoren odnos sa putnicima prema kojima smo godinama oblikovali svoju ponudu.

Kao siguran partner kod svojih saradnika u inostranstvu - garantujemo adekvatan tretman za pravi odmor svojim klijentima.

Devedesetih godina bili smo poznati kao agencija sa najkvalitetnijom i najobimnijom ponudom za skijaše, a od 2000-te godine kreiramo prve čarter aranžmane za grčka ostrva Krf, Krit, Rodos.

Preko 30 000 zadovoljnih putnika svake godine naša su obaveza da ljubav prema putovanjima pretačemo u najkvalitetnije turističke aranžmane.

Turistička agencija Filip Travel ima poslovnice na: Vračaru, Trgu Nikole Pašića, Novom Beogradu, Žarkovu i Novom Sadu.

Ukoliko imate nekih pitanja, naša služba je tu za vas! Možete nas pozvati radnim danima od 8-20 časova i subotom od 9-15 časova.

Usluge

Sada svojom širokom letnjom ponudom Filip Travel obuhvata najlepše destinacije Mediterana (Grčka ostrva: Krf, Krit, Rodos, Zakintos, Skijatos, Kos; Tursku sa kompletnom antalijskom i egejskom regijom, ostrvo Majorka i oblast Costa Brava u Španiji, ostrva Sicilija i Malta, i egzotične zemlje Egipat i Tunis).
Još jedan jak brend predstavljaju naša autentična grupna avio i autobuska putovanja. Zaljubljenici u različite kulture i najlepše evropske metropole u mogućnosti su da u društvu naših najboljih turističkih vodiča i na dobro isplaniranim turama upoznaju najposećenije metropole (Rim, Pariz, Berlin, Amsterdam, Barselona, Lisabon…). Inspiraciju za nove ture pronalazimo u sugestijama i idejama svojih putnika i svake godine tu su nova putovanja poput: Portugalske ture, Sicilijanske ture, putovanja Baltičke zemlje i Zemlje Beneluksa, Švajcarska i Lihtenštajn…

Među atraktivnim ponudama nalazi se i veliki broj prestižnih wellness & spa hotela u Sloveniji i Mađarskoj (FILIP TRAVEL najbolji prodavac prethodnih godina: terme Olimia, terme Laško, terme Čatež i Aquaworld Budapest Resort).
Dodatne informacije

Puno ime: FILIP TRAVEL doo, Beograd (Vračar)
Adresa: Beogradska 60,
PIB: 100096093
Matični broj: 06963838
Telefon: 011/4159-159
Telefon: 021/310-57-07
Email: rezervacije@filiptravel.rs
Vebsajt: https://www.filiptravel.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/FilipTravel
Instagram: https://www.instagram.com/filiptravel/

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar