Registar: Centralfarm

Centralfarm

Centralfarm

Trgovinsko preduzeće Centralfarm doo je veletrgovina veterinarskih lekova, koja se bavi uvozom, distribucijom i trgovinom veterinarskih lekova i vakcina za upotrebu u veterini, vitamina, dodataka  i  hrane za životinje.

Osnovna delatnost preduzeća je veleprodaja veterinarskih lekova i vakcina za upotrebu u veterini, kao i uvoz i distribucija vitaminskih dodataka za ishranu životinja i pomoćne medicinske opreme.
Centralfarm doo je osnovan januara 2014. godine i za kratak period poslovanja uspeo je da ostvari uspešnu saradnju sa vodećim kompanijama u Srbiji.

Od pocetka svog osnivanja CENTRALFARM je zastupnik španske kompanije MPA VETERINARY MEDICINES AND ADDITIVES i jedini distributer njenih proizvoda u Srbiji. 

Asortiman proizvoda koje mozemo ponuditi našim kupcima prelazi preko 1000 proizvoda različitih domaćih i inostranih proizvođača, svih vrsta i grupa proizvoda.

Centralfarm doo raspolaze svojim magacinskim i kancelarijskim prostorom sa sedištem u Meljaku, na izlazu iz Beograda, na Ibarskoj magistrali.

Centralfarm doo je usmeren ka stalnom usavršavanju stručnog kadra i praćenju inovacija u oblasti veterine i farmacije, uvrstavanjem u svoj asortiman lekova novije generacije, a sve u cilju zadovoljavanja interesa postojećih i pronalaženja novih kupaca. 

Usluge

U našem asortimanu možete pronaći raznovrsnu ponudu:

  • ANTIBIOTICI
  • KOKCIDIOSTATICI
  • ANTIPARAZITICI
  • VITAMINI
  • DODACI ISHRANI
  • HIGIJENA KOŽE I UHA
  • MEDICINSKA SREDSTVA I DODATNA OPREMA

Dodatne informacije

Puno ime: Trgovinsko preduzeće Centralfarm d.o.o. Beograd-Barajevo
Adresa: Prvi maj 1B, 11426 Meljak
PIB: 108359841
Matični broj: 20983426
Telefon: 011/787-10-44
Telefon: 065/83-12-780
Email: office@centralfarm.rs
Vebsajt: http://www.centralfarm.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/centralfarmdoo

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar