Registar: ART-IDEA

ART-IDEA

ART-IDEA

U ugodnoj i toploj atmosferi naše Galerije, uz maksimalnu pažnju i pomoć našeg ljubaznog osoblja, možete opušteno uživati u izloženim delima naših poznatih umetnika.

U okviru naše firme imamo i Atelje za savremeno opremanje slika. Atelje je opremljen vrhunskim profesionalnim mašinama za sečenje kartonskih paspartua i lajsni, kao i mašinama za spajanje lajsni u gotov ram. Lajsne od kojih pravimo ramove su od domaćih i inostranih–Italijanskih dobavljača, u preko 200 različitih profila sa širokim spektrom boja i načina završne obrade.

Takodje vršimo i procenu kao i otkup slika starih majstora, po najpovoljnijim cenama.

Usluge

Garancija vrhunskog kvaliteta naših usluga je samo pokazatelj i dokaz našeg dugog trajanja na ovim prostorima kroz raznovrsnost, prilagodljivost i primenjivanju novih tehnologija obrade, ali pre svega prilaženju umetničkom i estetskom sagledavanju u radu.

Zadovoljstvo će biti svakako obostrano!

UMETNIČKI ATELJE ZA URAMLJIVANJE SLIKA

Utisku koji slika ostavlja na posmatrača doprinosi svakako i sam ram,koji je „duša slike“,kako je jednom prilikom i sam Vinsent Van Gog rekao.Individualno pristupamo svakom zadatku i  zavisno od tehnike i materijala na kojem je slika uradjena, zajedno sa Vama, a uz našu stručnu pomoć, nalazimo najbolje rešenje.

PREKO 200 RAZLIČITIH PROFILA SA ŠIROKIM SPEKTROM BOJA I NAČINA ZAVRŠNE OBRADE

Atelje je opremljen vrhunskim profesionalnim mašinama za sečenje kartonskih paspartua i lajsni, kao i mašinama za spajanje lajsni u gotov ram. Lajsne od kojih pravimo ramove su od domaćih i inostranih – Italijanskih dobavljača.

Italijanska ogledala

Pored već ponuđenog izbora ogledala u Galeriji, možete poručiti ogledalo dimenzija po Vašim merama, koja su uvezena iz Italije – izuzetnog kvaliteta, sa fazetom ili bez, po Vašem izboru.

Blind ramovi

Odgovaramo na različite zahteve kupaca u pogledu dimenzija blind rama.
Veće dimenzije blind ramova su dodatno ojačane prečkama, krstom ili duplim krstom.

Uramljivanje slika na nesvakidašnji način

Predlog kako može da se na drugačiji način urami slika

Dodatne informacije

Puno ime: Segena Marić PR Galerija komision zrgovinska radnja ART-IDEA Beograd
Adresa: Branka Krsmanovića 4, 11000 Beograd Vračar
PIB: 108900757
Matični broj: 63782386
Telefon: 011/24-00-625
Telefon: 060/320-90-11

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar