Registar: Alexa Mobili

Alexa Mobili

Alexa Mobili

Alexa Sofa je proizvodno društvo koje se bavi isključivo proizvodnjom tapaciranog nameštaja. Naši proizvodni kapaciteti prostiru se na 5000 kvadrata a naš tim broji 100 zapošljenih.
Poslovna partnerstva sa najuglednijim Evropskim proizvođačima i trgovačkim lancima potvrda su visokog pozicioniranja naše kompanije.
Inovativnost i inicijativnost su bitne karakteristike koje nas uvek postavljaju za korak ispred vremena, ali i potvrđuju našu kompaniju kao ozbiljnog, pouzdanog i konkurentnog partnera.
Osnovni ciljevi i planovi Alexa Sofe su da na što bolji način zadovolji potrebe kupaca, da osvoji značajno tržišno učešće na što široj teritoriji uz održavanje postojećeg kvaliteta i širenje asortimana proizvoda.
Misija firme je da praćenjem zahteva kupaca i potreba tržišta obezbedi povećanje obima proizvodnje konstantnim osavremenjavanjem proizvodnih procesa i zapošljavanjem novih stručnih kadrova.

Usluge

Proizvodnja i prodaja raznovrsnog nameštaja: ugaonih garnitura, fotelja, troseda, dvoseda, baštenskog nameštaja, stolica, stolova.

Dodatne informacije

Puno ime: Društvo za proizvodnju i trgovinu nameštajem Alexa Mobili doo Požarevac
Adresa: Hajduk Veljkova bb, 12000 Požarevac
PIB: 106227692
Matični broj: 20559411
Telefon: +381 (0) 12 715906
Telefon: +381 (0) 12 715907
Email: alexaso_ta1@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/AlexaSofa/?ref=page_internal

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar