Registar: Agrogas

Agrogas

Agrogas

Preduzeće Agrogas d.o.o. uvozi i distrubuter je poznatih indijskih SUNSPARES rezervnih delova za traktore.

U današnje vreme, u obimnoj ponudi nekvalitetnih rezervnih delova, SUNSPARES je sinonim za kvalitet i pouzdanost dokazan i proveren u zadnjih 20 godina na tržištu Srbije.

Veliki broj kupaca je već odavno shvatio da je kvalitetan proizvod u stvari najjeftiniji proizvod.

Jednostavno rečeno SUNSPARES to je kvalitet koji pokreće

Agrogas d.o.o. rezervne delove za traktore, priključne mašine i opremu za navodnjavanje prodaje putem mreže svojih saradnika u preko 150 prodajnih mesta širom Srbije ali takodje i izvozi proizvode iz svog asortimana i na područje BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, kao i na područje Kosova.


OVLAŠĆENI SMO UVOZNIK I DISTRIBUTER TAFE TRAKTORA ZA SRBIJU

Tractors and Farm Equipment Limited (TAFE), je kompanija u okviru Amalgamations Groupacije, jedne od vodećih inženjerskih grupacija u Indiji sa raznovrsnim interesima u Dizel mašinstvu, Automobilskim delovima, Traktorima sa pripadajućim agrarnim mašinama, Mazivima, Instrument tablama, Hidrauličnim pumpama, Alatima, Baterijama, Bojama, Plastikom. Vodeća tehnologija grupacije, je građena na inostranom znanju i tehnologiji kroz obuku i izuzetni napor u radu domaćeg kadra.

TAFE je osnovan daleke 1961 godine u saradnji sa Massey Ferguson iz Velike Britanije sa ciljem proizvodnje i plasmana široke palete Traktora i pripadajućih agrarnih mašina u Indiji. Cilj TAFE-a kao jednog od najvećeg proizvodača traktora u Indiji jeste da bude prvi izbor potencijalnih kupaca kako u Indiji tako i šire kroz sve veće prisustvo na inostranom tržištu

Agrogas je ovlašćeni uvoznik i distributer TAFE traktora od 2002 godine i do sada je na području Srbije prodato preko 1000 komada različitih modela ovih traktora. Nakon preuzimanja domaćeg brenda IMT od strane TAFE-a Indija , Agrogas doo postaje i ovlašćeni zastupnik za prodaju traktora proizvedenih u obnovljenoj srpskoj fabrici IMT.


PRODAJA POLJOPRIVREDNIH I PRIKLJUČNIH MAŠINA

Preduzeće Agrogas uvozi priključne i druge poljoprivredne mašine ali ih i nabavlja od renomiranih domaćih proizvodjaća .

Od 2015 godine otvoren je i radi izložbeno-prodajni centar u Medjulužju pored Mladenovca gde se mogu videti i kupite razne poljoprivredne mašine, zatim traktori i rezervni delovi.

Od trenutka kada je otvoren pa do sada taj izložbeno prodajni centar se razvio u najznačajni stalni prodajno i informativni centar za poljoprivrednike u ovom delu Srbije


PRODAJA OPREME ZA NAVODNJAVANJE

Preduzeće Agrogas d.o.o. uvozi i prodaje visoko kvalitetnu i pouzdanu opremu za navodnjavanje koja se posebno odlikuje odnosom cena-kvalitet.

Cilj firme Agrogas je zadovoljstvo i poverenje kupaca, kao i širenje i primena novih tehnologija u poljoprivredi.

Vršimo usluge projektovanja, izgradnje i montaže sistema za navodnjavanje. Za svu opremu i radove daje se garancija, obezbedjen je servis i isporuka delova. Pozovite nas, doći ćemo kod vas i pomoći u unapređenju vaše poljoprivredne proizvodnje.

Navodnjavnje je danas neophodna agrotehnička mera koja vam može obezbediti redovno visoke prinose.

Katalog opreme za navodnjavanje možete poručiti telefonom ili preuzeti u PDF-u.

Izabranu robu možete kupiti u našim prodavnicama ili poručiti telefonom. Isporuka robe je brzom poštom, danas za sutra.


PRODAJA OPREME I TEHNOLOGIJE ZA BRIKETIRANJE AGRO-BIO MASE

Preduzeće Agrogas d.o.o. je ovlašćeni zastupnik Poljske firme ASKET, i uvoznik opreme koju oni proizvode za briketiranje agro-bio mase odnosno ostataka od ratarske proizvodnje, kao što je slama, kukurozovina, sojina slama, trska i slično


Usluge

U našem asortimanu možete pronaći: traktore, rezervne delove za traktore i freze, poljoprivredne mašine, delove za poljoprivredne mašine i priključke, navodnjavanje, klingerit, oprema za briketiranje

Dodatne informacije

Puno ime: Trgovinsko proizvodno preduzeće Agrogas doo Beograd (Novi Beograd)
Adresa: Milutina Milankovića 120a 11070 Novi Beograd
PIB: 100430767
Matični broj: 17376632
Telefon: +381 (0)11 311 47 29
Telefon: +381 (0)11 313 21 28
Email: agrogas@agrogas.co.rs
Vebsajt: https://www.agrogas.co.rs/

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar