Vest: Počela dogradnja i rekonstrukcija vrtića u Koceljevi

Počela dogradnja i rekonstrukcija vrtića u Koceljevi

Počela dogradnja i rekonstrukcija vrtića u Koceljevi

Koceljeva će do kraja januara naredne godine, kada ističe rok za završetak projekta rekonstrukcije i dogradnje PU “Poletarac”, dobiti velelepni vrtić. Kamen temeljac za novi deo kompleksa postavili su narodni poslanik u republičkom parlamentu i predsednik SO-e Veroljub Matić i predsednik opštine Dušan Ilinčić, uz podršku najmlađih sugrađana.                                                                                                        

Ovo je jedan od najvećih i najznačajnijih projekata koji se realizuje u koceljevačkoj opštini. Prostorni kapaciteti predškolske ustanove već izvesno vreme nisu dovoljni da odgovore na zahteve svih zainteresovanih roditelja i njihove potrebe da decu upišu u “Poletarac”.                                                         

Polaganje kamena temeljca za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije predstavlja jedan od najlepših i najprijatnijih trenutaka.                                                                                                                 

Ovakav objekat je najbitniji od svih koje smo radili do sada, jer je namenjen najmlađima.To je naša budućnost i kada se rade ovakvi projekti to je najveće zadovoljstvo.

Obdanište je jedno od najboljih u Srbiji i mislim da će deca sada biti još spremnija za školski uzrast.

Dobijamo sjajan objekat- ocenio je poslanik Veroljub Matić.                                                                                                                                               

Građevinski inženjer novosadske firme “Gat”, koja izvodi radove, potvrdio je da se oni odvijaju po dinamičkom planu te da je u toku izgradnja dva objekta.                                                                             

Tu je najveći objekat koji trenutno radimo, u kojem će biti administrativni blokovi, kuhinja i jedan deo smeštajnih kapaciteta za decu, a drugi je fiskulturna sala.

Preostala dva objekta će se raditi tek pošto se izvrši rušenje postojećeg vrtića. To je planirano kada se završe prva dva u kompletu kako bi se deca mogla preseliti u novoizgrađeni deo- izjavio je Mladen Marković.                                                                             

Realizacija projekta rekonstrukcije i dogradnje vrtića, vrednog oko 300 miliona dinara, doneće moderan, komforan i pre svega kvalitetan prostor za boravak najmlađih stanovnika opštine.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar