Vest: Najbolji đaci besplatno na more

Najbolji đaci besplatno na more

Najbolji đaci besplatno na more

Najbolji učenici iz mioničkih škola odlaze deset dana na more u Crnu Goru o trošku opštine.  Lokalna samouprava i ove godine besplatnim letovanjem nagradiće osam vukovaca za postignute uspešne rezultate tokom školovanja.

U Osnovnoj školi „Milan Rakić" iz Mionice za đaka generacije proglašena je Nikolina Mitrović, a  u Osnovnoj školi „Vojvoda Živojin Mišić" iz Rajkovića Natalija Jakovljević, dok su Vukašin Perić, Marija Đosić, Nikola Sekulić, Aleksa Živković i Marija Marković nosici Vukove diplome, a Nikola Sekulić i sportista generacije.

Za učenika generacije iz Srednje škole „Mionica" proglašena je Tanja Stanojević, turistički tehničar.

Vukovce je primio predsednik opštine Mionica Boban Janković i tom prilikom istakao da je Mionica ponosna na najbolje đake.

- Želim vam da nastavite da nižete uspehe i da budete vredni i odgovorni kao i do sada. Budite ponosni na sebe i verujte u sebe, poštujte roditelje i nastavnike koji su jednim delom zaslužni za vaše uspehe. Mionica je vaša porodica, vaša kuća, a mi ćemo vas ove godine nagraditi besplatnim letovanjem za postignute izvanredne uspehe. Ponosni smo na vas, i gde god bili, dobro zapamtite gde ste napravili vaše prve korake i uspehe – poručio je Janković vukovcima.

Svi mionički osnovci ove sezone imaju pravo na besplatan boravak na bazenim SC „Mionica", a svi mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju sve obuke i časove koje nudi opštinski Centar za razvoj i obrazovanje.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar