Vest: Svim osnovcima bespatan bazen tokom leta

Svim osnovcima bespatan bazen tokom leta

Svim osnovcima bespatan bazen tokom leta

Za više od 800 mioničkih osnovaca po osmi put  omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica" u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih  škola i izdvojenih odeljenja  „Milan Rakić" Mionica i „Vojvoda Živojin Mišić" Rajković biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

- Ovo je mali znak pažnje kojim smo hteli da obradujemo naše đake. Mionica je naša porodica, a u porodici brinemo jedni o drugima i trudimo se da naša deca budu srećna – kaže predsednik opštine Mionica Boban Janković i dodaje da su danas uslovi za odrastanje svakog deteta u Mionici daleko bolji.

-Zahvaljujući sredstvima Vlade Republike Srbije, u Mionici su u velikoj meri poboljšani uslovi i kvalitet obrazovanja. Uloženo je preko 360 miliona dinara u obnovu školskih ustanova. Preko Centra za obrazovanje i razvoj mioničkoj deci nudi se mogućnost pohađanja besplatnih časova iz raznih oblasti-ističe Janković.

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Sezona na bazenima u selu Mionica počinje sutra, 01. juna  i otvoren je za sve posetioce od 08:30 do 18 časova.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar