Vest: Fudbal - Najava kola: Od 10 Ljiških klubova, 8 na gostovanjima

Fudbal - Najava kola: Od 10 Ljiških klubova, 8 na gostovanjima

Fudbal - Najava kola: Od 10 Ljiških klubova, 8 na gostovanjima

Posle pobede u Mionici protiv Ribnice od 2:1, Kačer će igrati još jedan lokalni derbi, ovoga puta na svom terenu protiv Radničkog iz Valjeva. Gosti će pokušati ta isprave kiks iz prethodnog kola kada su na „Petom puku“ poraženi od imenjaka iz Klupaca 0:2, dok Belanovčani imaju imperativ pobede jer su u prvih devet kola „prosipali“ bodove i za vodećim Vrelo sportom već zaostaju šest bodova. Utakmica Kačer-Radnički igra se u nedelju u Belanovici od 11:00 časova.

U nedelju u 14:00 časova Rajac će u Jabučju igrati protiv istoimene ekipe. Tim iz Kadine Luke ima priliku da posle prve pobede u sezoni koju je zabeležio na svom terenu protiv Banjana, dođe i do prvog trijumfa na gostujućem terenu. 

Napredak u Međuopštinskoj ligi „Zapad“ ide na drugo uzastopno gostovanje u Valjevo. Protivnik je desetoplasirani ZSK i po svemu što smo videli u dosadašnjem delu prvenstva, sve osim pobede Jajčana bilo bi iznenađenje.

Znatno teži zadatak imaće Stari drugari koji gostuju Tešnjaru. Oba tima nalaze se u samom vrhu tabele i kandidati su za prvo mesto, pa će susret u Valjevu biti prava poslastica za ljubitelje lokalnog fudbala.

Utakmice Napretka i Starih drugara igraju se u nedelju od 11:00 časova. 

U Opštinskoj ligi Mladost u subotu od 14:00 časova dočekuje u Latkoviću Kolubaru Gaj iz Jabučja, Babajić gostuje Malom Borku, dok latkovački Proleter ide u Lajkovac na megdan Izviđaču.

U redovnom kolu pionirske Kolubarsko-mačvanske lige Omladinac putuje u Šabac gde će odmeriti snage sa Savacijumom, dok će petlići igrati u Mionici lokalni derbi sa Vojvodama.

 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar