Vest: U Latkoviću viđeno novo svetsko čudo: Bez prekršaja 90 minuta!

U Latkoviću viđeno novo svetsko čudo: Bez prekršaja 90 minuta!

U Latkoviću viđeno novo svetsko čudo: Bez prekršaja 90 minuta!

U nedelju, na utakmici četvrtfinala Kupa na području FSO Mionica i Ljig, odigranoj u Latkoviću, između Proletera i Starih drugara iz Ljiga (0:15), dogodilo se čudo – nije viđen nijedan prekršaj tokom 90 minuta!

Radivoj Uskoković, glavni sudija, igru je prekidao samo kad su postizani golovi i nekoliko puta zbog ofsajda. Ovo je ostavilo u senci rezultat, takođe, nesvakidašnji – 0:15. Po tri gola postigli su Duško Dejanović i Marko Martinović, po dva puta pogodili su Dejan Antić, Aleksandar Đorđević i Jova Prokić, a upisali su se još Marko Sajić, Darko Petrović i Aleksandar Martinović.

Domaćini opravdanje za poraz mogu da traže u činjenicu da su utakmicu počeli sa sedmoricom igrača, da bi im se kasnije pridružio još jedan, dok su gosti imali svih 11 na terenu.

Malobrojnu družinu Proletera činili su: Milan Gojković je, prema rečima očevidaca, odbranio još najmanje deset sigurnih golova, Miroljub Srećković se naknadno pridružio, Milovan Damnjanović, sekretar, zakonski zastupnik i trener, Srđan Fatić, Aleksandar Savić, istovremeno predsednik, Miodrag Đokić, Milan Milosavljević i Dragan Antonijević.

Za stare drugare igrali su: Nikola Žujović, Dejan Andrić, Aleksandar Jevtić, Darko Petrović, Marko Martinović, Marko Sajić, Aleksandar Mijailović, Duško Dejanović, Aleksandar Đorđević, Srđan Ivanović, Jovan Prokić. Predsednik je Momčilo Dragojević.

Utakmici je prisustvovao i Milan Đurović Uča, predsednik FSO Ljig i Mionica. Pomoćne sudije bili su Mihailo Velimirović i Uroš Popović, a delegat Rade Ranković.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar