Vest: Upis dece za radnu 2021/22. godinu u predškolsku ustanovu "Poletarac" Koceljeva

Upis dece za radnu 2021/22. godinu u predškolsku ustanovu "Poletarac" Koceljeva

Upis dece za radnu 2021/22. godinu u predškolsku ustanovu

Konkurs za upis dece u Predškolsku ustanovu „Poletarac“ Koceljeva  biće raspisan u periodu od 21.aprila do 15. maja 2021.godine. -  preko Portala E-Uprava/ usluga E – vrtić. 

U ovom periodu svi roditelji zainteresovani za upis dece za radnu 2021/22. moći će da podnesu zahtev za upis  elektronskim putem  (roditelji popunjavaju elektronski obrazac  Prijave za upis, prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju). Za decu koja su upisana u celodnovnom borvaku, ne treba slati zahtev za upis u PPP jer će automatski biti upisana (obnova upisa). Kada roditelj, staratelj ili hranitelj podnese zahtev preko Portala, predškolska ustanova će dodeliti delovodni broj zahtevu i obavestiti ga preko Portala o daljim koracima.

Dodatnu dokumentaciju za upis kada postoji neka od specifičnosti u statusu deteta/ roditelja : kada roditelji nisu državljani Republike Srbije,  za decu sa potrebom za dodatnom podrškom, za decu samohranih roditelja ili za decu iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite biće potrebno da  roditelji dopune i  pošalju  je na mail poletaracko@gmail.com, kojom dokazuju navedeni status.

E-mail za sve informacije u vezi upisa i dostavljanje dodatne dokumentacije u vreme Konkursa za upis poletaracko@gmail.com

PU „Poletarac“ Koceljeva

Omladinska 3, 015/556217

poletaracko@gmail.com



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar