Vest: Sjajan derbi na Ub-u. Ceo plen ipak pripao domaćinu

Sjajan derbi na Ub-u. Ceo plen ipak pripao domaćinu

Sjajan derbi na Ub-u. Ceo plen ipak pripao domaćinu

Ubsko Jedinstvo je došlo do prve pobede sa novim trenerom Aleksandrom Kristićem. Posle poraza od OFK Beograda (0:3) i remija sa Tekstilcem (0:0), nekadašnji šef struke Crvene zvezde je osvojio tri boda protiv Kolubare (3:2).

Već u 6. minutu domaćin stiže do prednosti. Sjajno je Ibrahim Zubairu asistirao Igoru Milanoviću koji iskosa sa desne strane trese mrežu Dejana Stanivukovića.

Trinaest minuta kasnije gosti stižu do izjednačenja. slabo ispucavanje lopte golmana Ivana Jovanovića, iskoristio je napadač gostiju, stigao do lopte i kada se očekivao pogodak, čuvar mreže crveno-belih je oborio igrača Kolubare, a sudija Saša Ranisavić je pokazao na belu tačku i golmanu domaćina pokazao samo žuti karton što je izazvalo veliko nezadovoljstvo gostujućih fudbalera. Precizan sa 11 metara bio je Miloš Filipović.

Ipak, do odlaska na odmor domaćin uspeva da stigne do nove prednosti. Potpuno preslikana akcija iz 6. minuta susreta i isti igrači su bili akteri novog pogotka Jedinstva.

U 55. minutu meča dvostruki strelac Igor Milanović pravi prekršaj u svom kaznenom prostoru i sudija još jednom pokazuje najstrožu kaznu,a Igor Milanović je zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton. Ovoga puta siguran sa bele tačke bio je Stefan Marjanović.

Pokušavali su gosti u finišu meča da stignu i do "celog plena", ali je šok za njih usledio u 86. minutu. Sjajno je sa pozicije desnog krila centrirao Nemanja Doderović, a Zubairu je nadvisio svoje rivale i glavom loptu smestio u mrežu Lazarevčana.

Posle 5. odigranih kola Jedistvo je na 7. mestu sa istim brojem bodova a Kolubara zauzima 11. mesto sa pet osvojenih bodova.

U narednom 6. kolu Jedinstvo gostuje Radničkom u Sremskoj Mitrovici, dok će Kolubara na svom stadionu dočekati novobeogradski Radnički.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar