Vest: Šampionke dobile reprazentativno pojačanje

Šampionke dobile reprazentativno pojačanje

Šampionke dobile reprazentativno pojačanje

Slađana Erić, 38-godišnji srednji bloker od četvrtka uveče je i zvanično nova igračica Uba. Iskusna Erićeva će u ekipi šampiona igrati na poziciji korektora do kraja sezone, kako je dogovoreno sa čelnicima kluba.

Do saradnje je došlo vrlo brzo, a dama rodom iz Tuzle već se priključila ekipi i odradila prvi trening.

Potvrda je stigla od Marijane Boričić, trenera Ubljanki:

- Kao što smo i rekli, negde smo i odustali od korektora, počeli smo da pravimo nove kombinacije. U međuvremenu, desilo se da je Anđelki Novosel utvrđena diskushernija, što se dešava i drugim igračima, ali biće period pauze, terapija i nemamo tačnu sliku kako će to izgledati dalje. Slađana je zvala, ponudila se i rekli smo hajde da probamo. I da, igraće na korekciji, jer imamo četiri srednja blokera. Napravila je pauzu, i zbog korone i ovako, ali Slađa kao Slađa, ne menja se. Kažem, dogovorili smo sve, videćemo u kom će smeru sve ići. Došla je pre dva dana, protiv Kleka se sigurno neće skidati. U toj utakmici šansu će dobiti mlađe to je sigurno – istakla je strateg Marijana Boričić.

Erićeva je poslednju sezonu odigrala u Kini (2019/20) u Ljaoningu, a u karijeri je nosila dres Crvene zvezde, Partizan Vizure (Vizura Rume), TENT-a, Kolubare, Jedinstva iz Brčkog, Albi Voleja, Volero Ciriha, Mursije, Modene, Galatasaraja. Proton Saratova..

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

Izvor : Žurnal
Foto :Glas Banjaluke



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar