Vest: Park zimskih čarolija

Park zimskih čarolija

Park zimskih čarolija

U organizaciji firme “Nova intimo” održan je ovogodišnji “Park zimskih čarolija”, predpraznični događaj, treći po redu, namenjen najmlađima ali i njihovim roditeljima.

Bogat sadržaj i  netipično visoka temperatura za ovo doba godine izmamili su veliki broj dece i odraslih u centralni park u Koceljevi gde su svi zajedno uživali u igrama bez granica, streličarstvu, šećernoj vuni, svilenim bombonama, sokićima, toplim napitcima, dečjoj novogodišnjoj predstavi...

Bilo je tu i tezgi sa novogodišnjom dekoracijom ručno pravljenom, igračkama.

Mališani su se zabavljali čekajući u redu za oslikavanje lica novogodišnjim motivima.

Na kraju, sva dobra deca dobila su i paketiće. Parkom se orila dečja graja, prolazila su nasmejana lica ispunjena radošću i nestrpljenjem da zavire u paketić i otkriju da li im je Deda Mraz ispunio novogodišnju želju i poslao željenu igračku. 

–Evo, već treći put po redu smo u organizaciji ovog događaja. Vrlo smo zadovoljni ovaj put kako sve izgleda. Sve je ispalo fenomenalno. Odjek je neviđen. Nikada nismo imali ovoliko dece. Mislim da ih je oko 270. Jako su me obradovali sa svojim reakcijama u toku novogodišnje pozorišne predstave. Koliko je u suštini ovo jedna zdrava priča svima je jasno. Deca su neviđeno učestvovala u predstavi i to je ono što daje draž i smisao celoj ovoj priči. Toliko mi je drago i puno mi je srce- poručila je Daniela Vojinović, vlasnica i direktorka firme “Nova intimo”. 

Ovaj događaj priređen je zahvaljujući donatorima kojih je iz godine u godinu sve više.

Moramo da se zahvalimo svim donatorima. Svi su učestovali i mnogo ih je više nego prethodnih godina. Sve je sjajno, divno i nadam se da su deca uživala. Verujem da će se ova tradicija, započeta pre tri godine, nastaviti i dalje, da će biti sve obimnija, da ćemo imati neke nove sadržaje koji će biti možda još interesantniji ovoj deci koja to zaista zaslužuju. Decom se treba baviti, a sa ovom decom se sigurno  bavimo. To se vidi i po njihovim reakcijama. Zaista su zdrava i srećna deca i ja sam jako zadovoljna zbog toga- rekla je Vojinović.

Mališani vole i životinje pa ne čudi što su hrlili da dodiruju i fotografišu jedno tele koje je strpljivo poziralo i uživalo u dečjem društvu. Za neke klince i klinceze ovo je bila zaista retka ili gotovo jedinstvena prilika da ga  vide i dodirnu . A to su rado činili i oni malo stariji.  



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar