Vest: Odbojkašice stale u polufinalu

Odbojkašice stale u polufinalu

Odbojkašice stale u polufinalu

Odbojkašice Crvene zvezda plasirale su se u finale 56. Kupa Srbije 2021/2022, pošto su u polufinalu eliminisale Ub, aktuelnog prvaka Srbije i učesnika Lige šampiona 2022. godine. Crvena zvezda je sinoć, u Hali sportova u Ubu, u revanš meču polufinala pobedila Ub sa 3:1, po setovima 25:18, 21:25, 25:16 i 25:14.

Odbojkašice stale u polufinalu-0

U ekipi Ub-a najefikasnija je bila Novosel Anđelka sa 16 poena a raspoložene su još bile Gligorić Aleksandra 9 poena, Ranković Ljiljana 8 poena i Medić Sofija sa 8 poena. Ub se sad okreće svojim borbama u domaćem šampionatu i Ligi šampiona.

Druga utakmica drugog polufinala između Železničara i TENT-a odigraće se u Hali sportova u Lajkovcu u sredu, 22. decembra od 19.00 časova.

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika polufinala.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar