Vest: Kolubara deklasirala “majstore”, Miladinović ostavio ceo plen na Ubu

Kolubara deklasirala “majstore”, Miladinović ostavio ceo plen na Ubu

Kolubara deklasirala “majstore”, Miladinović ostavio ceo plen na Ubu

Raspucani lazarevački “rudari” najzaslužniji su što uvodno kolo prolećnog dela sezone nije bilo zabrinjavajuće neefikasno. Na pet utakmica postignuto je ukupno pet golova, od kojih su četiri potpisali igrači Kolubare.

Lazarevčani su kao gosti rezultatom 4:0 savladali Radnički sa Novog Beograda i svima stavili do znanja da ne odustaju od borbe za visok plasman. Meč, odigran na stadionu Bežanije, otvoren je golovima Kolubare u ranoj fazi, tako da je posle 15 minuta na semaforu pisalo – 0:2. Već u 9. minutu Mile Savković je topovskim udarcem doveo “rudare” u vođstvo, da bi samo pet minuta kasnije Furtula duplirao prednost.

U drugom delu susreta Braunović i Đorđević svojim golovima samo su trijumf učinili još ubedljivijim. Zanimljivo, svi strelci za Kolubaru bili su igrači koji su tokom zimskog prelaznog roka stigli u klub. Odličan posao čelnika prošlogodišnjeg superligaša.

Fudbaleri Jedinstva su okršaj sa Radničkim iz Sremske Mitrovice rešili u svoju korist golom u drugom delu susreta. Igrao se 65. minut, odličnu timsku akciju Zubairua, Karikarija i Milićevića na veoma efektan način završio je Miladinović. Veoma značajna pobeda Ubljana na debiju Ivana Radovanovića na mestu šefa struke. 

U 22. kolu Kolubara u Lazarevcu dočekuje GFK Dubočicu dok Jedinstvo gostuje u Smederevu. Utakmice su zakazane za subotu 02. mart. 

Izvor: MaxBet Sport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar