Vest: Jedinstvo sve bliže elitnom rangu

Jedinstvo sve bliže elitnom rangu

Jedinstvo sve bliže elitnom rangu

Najbolje poluvreme u sezoni bilo je dovoljno fudbalerima Jedinstva za jako bitnu pobedu na gostovanju protiv Grafičara. Ubljani ljubomorno čuvaju drugo mesto i nastavljaju da sanjaju superligaške snove, a od jave ih deli 270 minuta.

Nije dobro počela utakmica za izabranike Ivana Radovanovića na terenu iza južne tribine stadiona “Rajko Mitić”. Već u 37. sekundi Grafičar stiže do vođstva i to spektakularnim golom Bubakara, koji je “makazicama” zatresao mrežu gostiju. Međutim, u osmom minutu Karikari u svom stilu beži svojim čuvarima i zakucava loptu iza leđa Guteše – 1:1.

Jedinstvo preuzima igru u svoje ruke i vrlo brzo preokreće rezultat u svoju korist. Sjajni Karikari je u 25. minutu centrirao sa desne strane, a na pravom mestu bio je Milićević koji se “poklonio” i doneo prednost gostima. Samo tri minuta kasnije Pivaš koristi centaršut Golubovića sa levog boka i očas posla na semaforu je pisalo – 1:3.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena, koje su Ubljani odigrali gotovo bez greške, Stojanović je pokupio jedan “otpadak” posle intervencije Guteše i postigao četvrti gol za svoj tim. U drugom poluvremenu, gosti su iskoristili osetnu prednost da rasterećeno privedu utakmicu kraju a Grafičar je u finišu utakmice uspeo samo da ublaži poraz, a strelac je ponovo bio Bubakar.

U 35. kolu Jedinstvo dočekuje Mačvu a utakmica je zakazana za 12. maj na stadionu "Dragan Džajić".

Izvor: MaxBet Sport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar