Vest: “Bomba” u Prvoj ligi Srbije: Bivši reprezentativac stigao na Ub

“Bomba” u Prvoj ligi Srbije: Bivši reprezentativac stigao na Ub

“Bomba” u Prvoj ligi Srbije: Bivši reprezentativac stigao na Ub

Jedinstvo sa Uba je ovog leta odlučio da napravi ekipu vrednu Superlige Srbije. Prethodne sezone su pokazali da mogu vrlo lako biti u prve četiri ekipe drugog ranga srpskog fudbala, a sada žele da u narednoj koja predstoji imaju fudbalere vredne elite.

Bivši reprezentativac Srbije, Ivan Radovanović, postaće novi fudbaler Jedinstva sa Uba, preneo je svoja saznanja "Maxbet sport". Čovek koji je posle 15 godina napustio Italiju, odlučio je da karijeru nastavi u klubu koje predvodi proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Matić.

Zanimljivo, Radovanović je dete Partizana, ali nikada nije nastupio za crno-bele. Bio je na pozajmici u Smederevu, a onda je usledio transfer u Atalantu. Dok se kalio na raznim pozajmicama po u Pizi, Novari i Bolonji, 2013. godine je stigao u Kjevo.

Za ovaj klub je nastupao u periodu od šest goidna, a onda je otišao u Đenovu, da bi na kraju njegova karijera na Apeninima bila završena u Salernitani.

Ivan, koji ima 35 godina, svakako će predstavljati najveće pojačanje, jer će iskustvom sigurno doprineti razvoju mladih igrača, ali i kvalitetu tima sa Uba. Podsetimo, Radovanović igra na poziciji zadnjeg veznog, a prvi ga je kao reprezentativca pozvao Vladimir Petrović Pižon, kao i kasnije Siniša Mihajlović.

Za selekciju Srbije je igrao od 2010. do 2013. godine, okruglo 10 puta je nosio dres Orlova, a bio je član i mlađih selekcija.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar