Vest: Žreb za polufinale kupa Srbije, pa spektakl!

Žreb za polufinale kupa Srbije, pa spektakl!

Žreb za polufinale kupa Srbije, pa spektakl!

Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, saopštio je da će se žreb za polufinale 56. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkašica obaviti u nedelju, 21. novembra u 18.15 časova, uz direktan prenos na RTS 2. 

Plasman u polufinale 56. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkašica izborili su Crvena zvezda, TENT iz Obrenovca, Železničar iz Lajkovca i Ub.

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika polufinala.

                   

Nakon žreba očekuje nas odbojkaški klasik u dvorani Ub, utakmica 8. kola Banka Poštanska štedionica Superlige za odbojkašice između Uba i Železničara iz Lajkovca. Očekuje nas veoma neizvesna utakmica između trećeplasirane ekipe iz Lajkovca i četvrtoplasiranog domaćina. Prava prilika da navijači u što većem broju uživaju.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !


Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar