Vest: Zahvalnica Domu zdravlja za podršku projektu "Halo beba"

Zahvalnica Domu zdravlja za podršku projektu "Halo beba"

Zahvalnica Domu zdravlja za podršku projektu

Povodom 20 godina postojanja savetovališta "Halo Beba", domu zdravlja "Dr Đorđe Kovačević" iz Lazarevca uručena je zahvalnica, kao saradniku i prijatelju svih 20 godina. Lazarevački dom zdravlja od samog početka, a pružao je punu podršku i učestvovao u radu ovog projekta.

Obeležavanje dvadesetogodišnjice rada telefonskog Savetovališta "Halo beba" Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, upriličeno je u Starom dvoru, brojke kažu da je do sada obavljeno oko dva miliona razgovora sa roditeljima, a neretko savetovalište dobije i 500 poziva dnevno.

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić prisustvovao obeležavanju jubileja.

"Brojke dosta toga mogu da nam pokažu, ali ključna dimenzija rada Savetovališta "Halo beba" jeste odgovornost u davanju saveta. Kao dečji hirurg koji je želeo da organizuje slično pedijatrijsko savetovalište iz oblasti dečije hirurgije, znam koliko je to komplikovan i težak posao. U svakoj izgovorenoj reči postoji velika doza odgovornosti i zbog toga znam da je posao koji obavljate izuzetno važan. Grad Beograd od 2007. godine direktno pomaže Savetovalištu "Halo beba". Nastavićemo da pružamo kontinuiranu podršku, a posebno me raduje da je savetovalište osavremenilo koncept svog rada uvođenjem aplikacije za mobilne telefone, što predstavlja doprinos i „smart siti” konceptu kojem težimo",rekao je Radojičić.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !


(pravenovine.rs)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar