Vest: Veliki komšijski odbojkaški derbi

Veliki komšijski odbojkaški derbi

Veliki komšijski odbojkaški derbi

 

Posle izuzetno važnog trijumfa nad Crvenom zvezdom u Beogradu, lajkovačke odbojkašice očekuje još jedan veliki izazov – u goste dolazi Ub, novopečeni osvajač Kupa Srbije za 2023. godinu! Utakmica u Sportskoj hali Lajkovac počinje u 19 časova, a očekuje se puno navijača iz oba grada.

Približavamo se završetku prvenstva, u pitanju je 19. kolo Superlige Srbije i polako se „slažu karte“ pred plej-of. Pobedom protiv komšijskog kluba Železničar će najverovatnije sačuvati prvo mesto pred završnu fazu u borbi za šampiona države.

Obe ekipe će sigurno biti vrlo motivisane. Sastavu Branka Kovačevića ovo je poslednji težak meč, koji bi ih eventualno doveo u situaciju da skliznu s prve pozicije, koja omogućava nešto lakši raspored u plej-ofu, a na krilima su pobede protiv Zvezde. Sastav Marijane Boričić je u nedelju osvojio Kup, što ih donekle rasterećuje jer su već jedan trofej osvojile. Pehar kupa svakako ih motiviše za nova dostignuća, ali se može desiti da splasne energija posle neverovatnog preokreta koji su Ubljanke napravile u finalu i osvojile kup.

Ostali parovi 19. kola: Crvena zvezda – Novi Sad, Spartak – TENT, Srem – AS Batajnica,  Jedinstvo – Partizan Efbet i Omladinac – Inđija.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar