Vest: Važan trijumf Kolubare

Važan trijumf Kolubare

Važan trijumf Kolubare

Lazarevčani nastavili sa odličnim igrama na domaćem terenu, Kolubara ostvarila minimalnu pobedu protiv hita prvenstva, ekipe Novog Pazara.

Svakoj seriji dođe kraj, tako je bilo i sa onom Novog Pazara. Poražen je odlični tim Vladimira Gaćinovića u prethodnom kolu protiv Crvene zvezde na domaćem terenu, a novi neuspeh doživeli su na gostovanju u Lazarevcu, Kolubara je slavila sa 1:0. 

Ispostavilo se da je trenuta odluke dogodio u 17. minutu, kad je Damir Sadiković savladao Kljajića na oduševljenje domaće publike. Bio je to prvenac momka iz Bosne i Hercegovine u dresu Lazarevčana. Pobedu su domaći “platili” povredom Dejana Tumbasa, koji je već u sedmom minutu morao da napusti igru. 

<span data-ccp-props="{" "="" style="color: rgb(0, 0, 0);" data-mce-style="color: #000000;">

U finišu meča ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Đurđević grčevito se branila, a Novopazarci i pored inicijative nisu uspeli da postignu gol i izbegnu poraz, drugi vezani u Super ligi. Čak su domaći bili bliži golu, ali je Klajić sprečio evrogol Milojevića u 88. minutu, posle fantastičnog šuta sa 25 metara, a u poslednjim trenucima meča Nikolić je pogodio prečku, takođe iz velike udaljenosti.

Foto: Starsport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar