Vest: Valjevo peva za Katarinu

Valjevo peva za Katarinu

Valjevo peva za Katarinu

Valjevski muzičari Dule Lušin, Darko Jovanović, Aleksandar Tomić, Jana Zdravković, Mila Ristović, Jovana Glišić i Uroš Spasojević, uz podršku Grada Valjeva, održaće humanitarni koncert za Katarinu Čočović, našu sugrađanku koja se bori sa malignim melanomom!

Koncert je u sredu, 16. avgusta od 20 časova na Platou Centra za kulturu Valjevo. Dođite da pokažemo da je Valjevo za Katarinu!

 

Valjevki Katarini Čočović (37), koja je zbog progresije raka kože životno ugrožena, potrebno je 150.000 evra za operaciju i dalje terapije u Izraelu. Fondacija “Budi human” pokrenula je uplatu humanitarnih SMS poruka, a Katarinini sugrađani u Valjevu sprovode više akcija za prikupljanje novca za njeno hitno lečenje.

Majka dvoje male dece već osam godina bori se sa melanonom, s obzirom na to da joj je, nakon rođenja prvog deteta 2015. godine, ustanovljena dijagnoza crni zloćudni tumor kože kada je obavljena i operacija. Tri godine provela je bez terapije, majka je po drugi put postala 2018. godine, a potom je počela da se leči, sve dok nije iskoristila sve terapijske opcije u Srbiji, uključujući i cikluse imunoterapije i tretman gama nožem.

Uz poziv za slanje SMS poruke 1536 na broj 3030, Valjevci najavljuju još nekoliko akcija prikupljanja novca za svoju sugrađanku koja je životno ugrožena i potrebno je da što pre lečenje nastavi u Izraelu.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar