Vest: Ubedljiva pobeda italijanskog tima u Lajkovcu

Ubedljiva pobeda italijanskog tima u Lajkovcu

Ubedljiva pobeda italijanskog tima u Lajkovcu

 

Odbojkašice Železničara iz Lajkovca poražene su u prvom meču osmine finala Kupa CEV 2024. Italijanski Kjeri je sinoć u Hali sportova u Lajkovcu, pred oko 500 gledalaca,  pobedio Železničar sa 3:0, po setovima 25:11, 25:12 i 25:13. Revanš će biti odigran u četvrtak  7. decembra od 20 časova, u dvorani „Đani Asti“ u Torinu.

Kjeri, prošlogodišnji osvajač Čelendž kupa i jedan od najjačih timova u Kupu CEV, opravdao je večeras ulogu velikog favorita i pokazao da je prejak za Želju. Dovoljno govori činjenica da je meč završen za 60 minuta i da domaće odbojkašice nisu prešle 13 poena u jednom setu. Odbojkašice Železničara nisu imale šta da izgube niti su se unapred predale – trudile su se da igraju slobodno, tako da su u pojedinim trenucima meča pokazale veliki potencijal.

Kod gošći Grobelna je osvojila 14 poena, Rišel 11, a Omoruji i Kone po 10. Za Železničar poene su osvojili: Filipović 7, Terel 5, Zelenović i Filipović po 4, Marković 3, Kostadinović 2 i Žakić 1.

Na poziciji srednjeg blokera debitovala je Božica Marković, a Ljubica Milojević večeras nije bila u sastavu, kao ni već duže vreme odsutne Vanja Ivanović i Milena Koprivica.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar