Vest: U Valjevu održano Državno prvenstvo u rvanju

U Valjevu održano Državno prvenstvo u rvanju

U Valjevu održano Državno prvenstvo u rvanju

Državno prvenstvo Srbije za mlađe seniore održano u OMNI centru u Valjevu u organizaciji Rvačkog kluba Mladost i Rvačkog saveza Srbije.

Najbolji u ekipnom plasmanu u muškoj konkurenciji bili su rvači Proletera iz Zrenjanina, drugo mesto zauzeo je Kragujevac, a treće beogradski Partizan.

Za najuspešnijeg takmičara prvenstva proglašen je Strahinja Đermanović iz valjevske Mladosti. Drugi je bio Bojan Dončić iz Kragujevca, dok je treće mesto pripalo Branku Đukiću iz zrenjaninskog Proletera.

U konkurenciji dama najuspešniji je bio Rvački klub Crvena zvezda, drugo mesto zazeo je Partizan, a na trećoj poziciji je završila ekipa Potisja iz Kanjiže.

"Čestitam svim rvačima, rvačicama i klubovima na izuzetno visokom kvalitetu rvanja i ostvarenim rezultatima. Ponosan sam što imamo progres u svim uzrastnim kategorijama, a to pokazuje da Rvački savez Srbije ima odlično definisanu strategiju i način rada. Čeka nas dinamična i uzbudljiva godina i siguran sam da će se o rvanju i našim rezultatima u Srbiji tek govoriti", izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

Na prvenstvu u Valjevu je nastupilo 113 rvača i 20 rvačica iz 25 klubova Srbije

Izvor: Kurir.rs



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar