Vest: U toku završni radovi na objektu Doma kulture u Mirosaljcima.

U toku završni radovi na objektu Doma kulture u Mirosaljcima.

U toku završni radovi na objektu Doma kulture u Mirosaljcima.

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i njegov zamenik Tomislav Rikanović sa saradnicima obišli su danas objekat Doma kulture u Mirosaljcima gde su u toku završni radovi na izgradnji ovog objekta.

Novi objekat Doma kulture u Mirosaljcima je višenamenski, a pored kulturnih sadržaja, građanima ove mesne zajednice obezbediće i prostor za novi vrtić, poštu, kancelarije mesne zajednice i druge sadržaje.

„Iskreno se nadam da će kompletan objekat biti završen u narednih 60 dana, a nakon toga nas očekuje procedura pribavljanja upotrebne dozvole, kao i parterno uređenje prostora oko objekta gde će biti izgrađeno parkiralište za automobile, ali i deo sa klupama i svim potrebnim mobilijarom za najstarije stanovnike Mirosaljaca“, kazao je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i dodao da će u sklopu uređenja prostora oko objekta novog Doma kulture u Mirosaljcima najmlađi  dibiti najsavremenije dečije igralište poput dečijih igrališta u centru Lazarevca i brojnim drugim mesnim zajednicama koje je opština izgradila u prethodnih par godina.

Predsednik Mesne zajednice Mirosaljci Mile Ranković zahvalio se ovom prilikom Bojanu Steviću, na zalaganju i trudu koji je uložio sa mesta državnog sekretara da se sa realizacijom ovog projekta u Mirosaljcima uopšte i otpočne.

„Ovo je kapitalni projekat za Mirosaljce. Objekat doma zbog lošeg stanja je srušen 1999. godine i evo čekali smo više od 30 godina, da se objekat napravi ponovo. Veoma mi je drago da su ovim objektom obuhvaćeni svi sadržaji, koji su potrebni Mirosaljcima. I pošta, i vrtić, mesna kancelarija i mesna zajednica će dobiti svoj prostor u okviru ovog objekta“, kazao je Ranković.

Objekat Doma kulture u Mirosaljcima gradi se sredstvima Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Gradske opštine Lazarevac.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar