Vest: U nedelju startuje „Opštinska liga Mionica 2023“

U nedelju startuje „Opštinska liga Mionica 2023“

U nedelju startuje „Opštinska liga Mionica 2023“

 

U nedelju, 03. decembra počinje Opštinska liga u fudbalu u kojoj učestvuje 15 ekipa koju čine firme i naselja sa teritorije opštine Mionica. Mioničani i posetioci vrlo su zainteresovani za ovo takmičenje, a tome svedoči i podatak da je u prethodnoj sezoni ovo takmičenje pratilo i do 700 gledalaca na svakoj utakmici. Opštinska liga igraće se u novoj sportskoj hali svake nedelje od 18 časova i trajaće do februara naredne godine do kada je planirano da se odigra pet kola i završnica.

- Moderna sportska hala u koju smo uz pomoć države uložili oko 114 miliona dinara otvorila nam je mnogobrojne mogućnosti. Nastavljamo sa ulaganjem u sport. Ovde u blizini Sportskog centra rekonstuišemo tribine i izgradićemo nove svlačionice i dodatne prostorije. Siguran sam da će svake nedelje Sportski centar  biti prepun i presrećan sam što smo, svi zajedno, uspeli da organizujemo ovakovo takmičenje gde ćemo se družiti i dolaziti sa porodicom i prijateljima – rekao je  Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Ove sezone sportske snage će odmeriti firme „Emka", „Auto-Kabel", „VODAVODA", Srednja škola „Mionica" i sela Tabanović, Bukovac-Krčmar, Osečenica, Tolić, Paštrić, Radobić, Vrtiglav, Selo Mionica, Brežđe, Komanice i varoš Mionica



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar