Vest: Treći krug konkursa "Ja sam odvažna"

Treći krug konkursa "Ja sam odvažna"

Treći krug konkursa

Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku IKEA Srbija i Masterkard, otvara treći krug konkursa "Ja sam odvažna" koji ima za cilj da doprinese poboljšanju položaja žena u poslovnom i društvenom okruženju, gradeći njihov ravnopravniji položaj i kod kuće.

IKEA Srbija, Masterkard i Fondacija Ana i Vlade Divac ujedinili su se oko ove značajne teme još 2018. godine i do sada je 11 inicijativa nagrađeno sredstvima za realizaciju. Ove godine biće podržano 5 preduzetnica.

U okviru konkursa "Ja sam ODVAŽNA" biće podržani biznisi osnovani od strane žena i/ili oni koje vode žene, kao i pravni subjekti koji zapošljavaju najmanje 60% žena. Osnovna delatnost pravnih subjekata koji će biti podržani je proizvodna delatnost (igračke, tekstilni proizvodi, stari zanati, hrana, pića/sokovi/sirupi, ukrasni/upotrebni predmeti, proizvodi za decu i sl). Projekti će biti odabrani na osnovu njihovog uticaja na zapošljavanje žena, relevantnosti i kapaciteta za ostvarenje poslovnog napretka i održivosti nakon isteka projekta.

Informacije o konkursu se mogu pogledati na linku: https://www.divac.com/jasamodvazna2022 

 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar