Vest: Treća prvenstvena pobeda odbojkašica

Treća prvenstvena pobeda odbojkašica

Treća prvenstvena pobeda odbojkašica

U četvrtom kolu Superlige odbojkašice Železničara su u Sportskoj hali Lajkovac savladale Srem iz Sremske Mitrovice sa 3:0, po setovima 25:19, 25:16 i 25:23.

Još jedna očekivana i rutinska pobeda odbojkašica Železničara, mada je treći set bio izjednačen i Želja ga je prelomio tek na 23:23, nakon greške u odbrani gostujućih odbojkašica i as servisa.

Lepa raspodela poena u sastavu Branka Kovačevića: Uzelac 12, Ivanović, Rozales i T. Stanojević po 11, Veltman 7, dok je Antonijević dodala 2 i M. Stanojević 1. Ekipa je imala čak 11 asova, Aleksandra Uzelac ubedljivo najviše prijema – 29, a Tanja Stanojević četiri blokade.

Kod gošći, koje prevodi nekadašnji trener Želje Mirjana Musulin, istakla se Grabić sa 14 poena, Mihajlović je osvojila 9, a Antić 7.

U derbiju kola u Staroj Pazovi Jedinstvo je pobedilo Crvenu zvezdu sa 3:1. U ostalim utakmicama favoriti su opravdali očekivanja: Ub – Omladinac 3:0, TENT – Inđija 3:1, AS Batajnica – Partizan Efbet 1:3 i Novi Sad – Spartak 0:3.

Posle četiri kola maksimalan učinak imaju Ub, Jedinstvo i TENT, slede ih Crvena zvezda i Železničar sa po tri pobede. U sledećem kolu Želja gostuje ekipi Novog Sada, a derbi će u Obrenovcu odigrati TENT i Jedinstvo.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar