Vest: "TEK JE TREBALO DA ŽIVIŠ" Heroj i mlada majka Maja iz Ljiga preminula je nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolešću

"TEK JE TREBALO DA ŽIVIŠ" Heroj i mlada majka Maja iz Ljiga preminula je nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolešću

Maja Spasojević (31) iz Ljiga izgubila je u petak bitku sa opakom bolešću. Maja je imala dve ćerkice i supruga.

Podsetimo, ona je vodila najtežu, lavovsku borbu protiv opake bolesti.

Mlada majka je u decembru prošle godine trebalo da putuje u Grčku u jednu od najpoznatijih klinika za lečenje onkoloških bolesti. Grčki lekari su joj, posle analiza snimaka i rezultata, uputili poziv da se javi na lečenje.

Porodica i prijatelji se opraštaju od prerane preminule Maje:

"Otišla si draga moja, sestro moja, otišla bez pozdrava .. a tek si trebala da živiš i uživaš sa tvojim curama. Toliko smo pričale radovale se svemu što nam dolazi i što ćemo sve ovo ostaviti iza sebe, a ti otišla si ostavila me samo tako bez pozdrava, bez zagrljaja .. Bila si tako čista i dobra duša da ne postoji osoba koja tebe nije volela, kažu da svaki čovek ima svoje vrline i mane, a ti Anđele moj nisi imala ni jednu manu samo vrline i dobrotu .. tvoj pogled je zračio dobrotom i ljubavlju i možda si otišla na put bez povratka, ali iz moga srca nečeš nikada čuvaću te od zaborava. Pocivaj u miru anđeli neka te čuvaju dok se opet ne sretnemo"

"Anđele moj lepi. Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja… Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Voli te tvoja rođena, počivaj u miru", podelila je rođaka poslednji pozdrav.

"I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, kako ne bi čovek. Bez obzira što neka srca ne kucaju više, mi koji smo ostali, večno ćemo ih voleti, čuvati kao najdražu uspomenu života svog - navode prijatelji i porodica na društvenim mrežama.

Izvor: Telegraf



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar