Vest: Takmičenje u planinarstvu održano na Rajcu

Takmičenje u planinarstvu održano na Rajcu

Takmičenje u planinarstvu održano na Rajcu

Svaki vikend tokom septembra meseca na Rajcu je bio pun dešavanja i aktivnosti sa dosta tradicionalnih takmičenja posvećenih Međunarodnom danu čistih planina.

Takmičenje u planinarstvu održano na Rajcu-0

Prvog vikenda u septembru održano je orjentiring takmičenje. U nedelju 19. septembra održano je redovno kolo lige Srbije, takmičenje u planinarskoj orjentaciji kao i Redovno kolo lige Beograda  za takmičenje u istoj disciplini a zlato u ovoj disciplini uzela je Ljižanka Anđela Ivanović. Poslednjeg vikenda u septembru održano je planinarenje i pešačenje iz devet različitig pravaca na Suvoboru i Rajcu po Rajačkoj transverzali.

Takmičenje u planinarstvu održano na Rajcu-1

U okviru „Trofeja grada Beograda" u planinarstvu  bila su i sledeća takmičenja: Redovno kolo treking lige Srbije, Revijalno takmičenje u sportskom penjanju  na prirodnoj steni, MTB trka, planinska trka  i nadvlačenje konopca. Prva dva mesta u omladinskoj trci zauzela su deca iz Ljiga, Ognjen Daničić i  Maša Urošević. Ove manifestacije i takmičenja  okupile su veliki broj takmičara iz svih krajeva Srbijekao i veliki broj učesnika pešačkih tura.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar