Vest: Subvencije za seoski turizam

Subvencije za seoski turizam

Subvencije za seoski turizam

Raspisan je drugi javni poziv iz IPARD mere 7, za investicije u ruralni turizam. Javni poziv traje od 22. septembra do 17. decembra 2021. godine.

U okviru IPARD programa mere 7 svim nosiocima poljoprivrednih gazdinstava, malim i mikro preduzećima i preduzetnicima koji se bave seoskim turizmom ili nameravaju da se bave ovom delatnošću na raspolaganju će biti ukupno 15 miliona evra.

IPARD podsticaji utvrđuju se u procentualnom iznosu do 65% vrednosti prihvatljivih troškova investicije, umanjenom za iznos poreza na dodatu vrednost. Korisnik IPARD podsticaja može da ostvari pravo na IPARD podsticaje u iznosu od najmanje 5.000 evra, a najviše 300.000 evra po zahtevu, bez obzira na ukupnu vrednost investicije.


Podnosilac zahteva po ovom Javnom pozivu može podneti samo jedan zahtev za odobravanje projekata, koji može da obuhvati jednu ili više investicija iz Liste prihvatljivih investicija i troškova za Drugi javni poziv za Meru 7.

Turistička organizacija opštine Ljig će za sve zainteresovane organizovati prezentacije programa.Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !(Turistička organizacija opštine Ljig)Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar