Vest: Spartak cilja povratak u elitu

Spartak cilja povratak u elitu

Spartak cilja povratak u elitu

Klub iz Ljiga koji ove godine obeležava 70 godina od osnivanja igraće naredne sezone u Prvoj ligi, a ambicije su vrlo jasne – prvo mesto i plasman u društvo superligaša. Spartak je uspeo, pre svega finansijski, da „preživi" jednu od najtežih sezona od osnivanja, ali je cena bila selidba u niži rang.

„Verujem da nam je Prva liga samo usputna stanica i da ćemo negde u martu sledeće godine slaviti povratak u društvo najboljih, kaže novi-stari kapiten Ognjen Duduj. U odnosu na prethodnu sezonu ekipa je znatno izmenjena, bilo je dosta odlazaka, ali i dolazaka. Po meni, igrači koji su došli predstavljaju adekvatna i kvalitetna pojačanja. Iza nas su dve nedelje bazičnog dela priprema, radi se naporno, ali momci bez većih problema sprovode u delo zamisli trenera Nenada Kovačevića", ističe Duduj.

Prvi jasniji uvid u rezultate dosadašnjeg dela priprema trener Kovačević imaće narednog vikenda kada je na rasporedu utakmica Kupa sa jednom od ekipa iz nižih rangova takmičenja. Početak prvenstva predviđen je za sredinu oktobra.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar