Vest: Rekonstrukciji tribina u Mionici

Rekonstrukciji tribina u Mionici

Rekonstrukciji tribina u Mionici

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je radove na izgradnji tribina u Mionici.  Radove na potpunoj rekonstrukciju i dogradnji objekata zajednički finansiraju Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) i opština Mionica. Pored tribina grade se i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati moderno uređen ambijent.

-Moramo da radimo još brže i da isporučujemo rezultate. Radovi na rekonstrukciji tribina napreduju. Nastavljamo sa ulaganjima u sport. Nakon izgradnje teretane na otvorenom, rekonstrukcije košarkaškog terena, sportske hale, na red su došle i tribine.  Biće ovo još jedno prelepo mesto gde ćemo se svi okupljati – rekao je Janković.

U Mionici su u toku radovi na izgradnji kanalizacione mreže, vodovoda Ključka vrela, tribina, Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata.

-Nastojimo da na sve načine ulažemo u svaku oblast. Imamo jaku volju i želju da Mionica ide napred i da se razvija. Uz pomoć Vlade Republike Srbije, samo kroz projekte izgradnje Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata uložili smo više od 38 miliona dinara. A veoma značajan projekat za stanovnike naše opštine je izgradnja vodovodnog sistema Ključka vrela kojim rešavamo probleme vodosnabdevanja u deset sela.  Sve ovo nam govori da smo na pravom putu i da smo pokrenuli jedan zamajac razvoja naše opštine – dodao je Janković.

Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj, a opštini Mionici je odobren projekat rekonstrukcije tribina na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture. Pored Mionice, a na osnovu ovog poziva finansiraju se projekati iz 33 lokalne samouprave iz Srbije.

 

 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar