Vest: Protestna šetnja valjevskom ulicama

Protestna šetnja valjevskom ulicama

Protestna šetnja valjevskom ulicama

U subotu 09.07.u 19h ispred Hrama Hrista Spasitelja u mirnoj setnji,povodom presude za ubistvo Dragojlovic Damjana.

Podsećamo da je Sreten Nikolić (27) iz Valjeva pravosnažno je osuđen na 11 godina zbog ubistva sugrađanina Damjana Dragojlovića (25), krajem oktobra 2016. godine ispred lokalnog noćnog kluba "Zipa".

Njemu je konačna kazna drastično smanjena u odnosu na dve prvostepene, kojima je bio osuđen najpre na 35 pa na 30 godina!

Utvrđuje se privremeni režim saobraćaja u Ulici Sinđelićevoj od Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg (novog hrama), u Karađorđevoj do zgrade Višeg suda, a zatim ulicom Karađorđevom do Gradskog trga, radi proslaska organizovane šetnje gradskim ulicama, po zahtevu FK „Brđanac“, koja će se održati u subotu, 9. jula, u vremenu od 19.30 do 20.15 časova.

U intervalima do 15 minuta će fazno biti zatvaran saobraćaj između raskrsnice na pravcu Sinđelićeve, Karađorđeve, na trasi organizovane šetnje koja se odvija u Sinđelićevoj ulici do Ulice Pijačni kej, do Karađorđeve, u Karađorđevoj, od Sinđelićeve ulice do zgrade Višeg suda, a zatim nazad od zgrade Višeg suda do Gradskog trga.

Prema saopštenju pripadnici Policijske uprave u Valjevu učesnike javnog skupa u pokretu  snimaće i fotografisati priopadnici policije, koji će se održati u subotu 9. jula sa početkom u 19 časova.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar