Vest: Proslava dana udruženja uz tradicionalno takmičenje u pecanju i kuvanju riblje čorbe

Proslava dana udruženja uz tradicionalno takmičenje u pecanju i kuvanju riblje čorbe

Proslava dana udruženja uz tradicionalno takmičenje u pecanju i kuvanju riblje čorbe

Organizacija sportskih ribolovaca “Šaran” iz Lajkovca organizuje u subotu 8. jula na reci Kolubari, kod Ribolovačkog doma (u blizini Jolića vodenice), povodom Dana udruženja, tradicionalna takmičenja u pecanju i kuvanju riblje čorbe.

Kontakt telefon za prijave takmičara je: 063/ 88 – 69 – 940.

Takmičenje u pecanju za seniore i juniore je samo za članove udruženja, pri čemu se može pecati na plovak i slobodnim stilom, dok za takmičenje u kuvanju riblje čorbe mogu da se prijave i oni koji nisu članovi ribolovačkog društva.

Broj mesta za takmičare u pecanju je ograničen, stoga „Šaran“ poziva sve zainteresovane da se prijave najkasnije do 7. jula u 20 časova. Ako bude slobodnih mesta, prijave će biti moguće i do samog početka takmičenja. Takmičenje u pecanju na plovak za seniore počinje u 8 časova, dok za juniore počinje u 9 časova, slobodni stil od 10 časova, a nadmetanje u kuvanju riblje čorbe startuje u 10 časova.

Učesnike takmičenja očekuju prikladne nagrade. Organizator manifestacije pobrinuo se i za bogat program uz glumce i muziku, druženje i zabavu.

Takmičenje ribolovaca u pecanju i kuvanju riblje čorbe na Kolubari je tradicionalna uvertira u manifestaciju „Dani Lajkovca“.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar